Ana sayfa Dizi Haberleri Seksenler dizisinin Fehmi babası, Rasim Öztekin’in doğum günü için hazırlanan video sevenlerini hüzne boğdu

Seksenler dizisinin Fehmi babası, Rasim Öztekin’in doğum günü için hazırlanan video sevenlerini hüzne boğdu

tarafından kadir kadir
Seksenler dizisinin Fehmi babası, Rasim Öztekin anıldı

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in sevilen dizisi Seksenler’in 14 Ocak’ta yayınlanan 575’inci bölümünde usta oyuncu Rasim Öztekin’in doğum günü unutulmadı ve özel bir video hazırlandı. Hazırlanan videoda Seksenler grubuna attığı son mesaja da yer verildi.

10’uncu sezonuyla hafta içi her gün öğleden sonraları yayınlanmaya devam eden dizide, uzun yıllar Fehmi baba karakteriyle yer alan usta oyuncu Rasim Öztekin’in eksikliğiyse hala hissediliyor.

Dümbüllü Kavuğu’nu takan isimlerden olan usta oyuncu 8 Mart 2021 tarihinde 62 yaşında hayata gözlerini yummuş, ailesi ve sevenlerini üzmüştü.

Usta oyuncunun eşi Esra Kazancıbaşı Öztekin, anma videosunu sosyal medyada “Dile kolay… Tam 10 yıl… Belki de en verimli yıllarında veda ettiğinin hayatının altıda biri… İkinci evin gibi gördüğün Seksenler seti… İkinci ailem diye nitelendirdiğin Seksenler kadrosu… Onlar da seni, Rasim ağabeylerini, Fehmi’yi çok özlediler. Bugün sensiz geçecek ilk doğum günün. Set aralarında birlikte gülüp, şakalaştığın, birlikte olmaktan keyif aldığın arkadaşların, dostların doğum gününde sana sesleniyorlar. Gökyüzünde bir yerlerden duyarsın diye… İyi ki doğdun Rasim Öztekin.” notuyla yayınladı.

Usta oyuncu için hazırlanan video Rasim Öztekin’in Seksenler grubuna gönderdiği sesli mesajla başlıyor ve başta eşi, sonrasında rol ve set arkadaşlarının doğum günü kutlamalarıyla devam ediyor.

Tüm sevenlerini hüzne boğan paylaşım sonrasında eşi Esra Kazancıbaşı’nın üzüntüsüne ortak olan takipçileri, Rasim Öztekin’i rahmetle andı.