Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Erken finaliyle üzmüştü ama Son Yaz dizisiyle ilgili gelen haberler sevindiriyor

Erken finaliyle üzmüştü ama Son Yaz dizisiyle ilgili gelen haberler sevindiriyor

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Son Yaz dizisini izleyenler, ne hikayeyi ne de karakterleri kolay kolay unutamıyor. Dizi, ne yazık ki beklenen reytingleri alamadı. Yine de ikinci sezonda devam etmesi büyük sürpriz oldu. Fakat yeni yayın döneminde yine istenen reytingleri alamayınca erken final yaptı.

Son Yaz dizisindeki oyuncu kadrosu ve oyunculuklar, izleyenler için bir efsaneydi. Başrollerinde Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan, Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit’in yer aldıkları dizide Akgün ve Yağmur’un aşkı, diziye damgasını vuran bir aşktı.

Ömrü kısa da sürse, izleyicisi az da olsa, izleyen herkesin ortak kanısı böylesi bir dizinin bu reytingleri ve erken finali haketmediği oldu!

Türkiye’deki hikayesi istemeden de olsa bitti ama başka ülkelerde Son Yaz dizisiyle ilgili güzel gelişmeler yaşanıyor. 26 bölüm süren dizinin fanlarını sevindirecek haber Arnavutluk’tan geldi. Finale büyük tepki koyan izleyenlerin içini bir nebze olsun soğutacak bir haber…

Erken finaliyle üzmüştü ama Son Yaz dizisiyle ilgili gelen haberler sevindiriyor 57

Kanala Son Yaz dizisi nedeniyle hala kızgın olan izleyiciler, diziyle ilgili sosyal medyada ne zaman bir mesaj gündeme gelse erken final için haksızlık olduğu şeklindeki düşüncelerini saklamıyorlar.

Değerini bulamamış bir dizi olarak rafa kalkan Son Yaz, yolculuğuna uluslararası alanda devam ediyor. Bu kez dizinin Arnavutluk’ta yayınlanması gündemde. Dizi ülkede Vera E Fundit ismiyle yayınlanmaya başlandı. Arnavutluk izleyicisinin de çok beğeneceği tahmin edilen Son Yaz, Türkiye’deki izleyenlerin her hatırladıklarında içini burkan bir yapım olmayı ise sürdürecek…

Erken finaliyle üzmüştü ama Son Yaz dizisiyle ilgili gelen haberler sevindiriyor 58

Son Yaz dizisinin konusu şöyleydi:

İdealist Cumhuriyet Savcısı Selim Kara , sekiz yıl önce hapse yolladığı organize suç lideri Selçuk Taşkın’dan reddedemeyeceği bir teklif alır. Selçuk Taşkın, Savcı Selim Kara’nın bütün suç örgütünü çökertecek davasında, tanıklık yapmayı istemektedir. Ancak karşılığında oğlu Akgün’ün korunmasını ister. Bunun üzerine Savcı Selim, Akgün’ü özel olarak koruması altına alır. Akgün zamanla ailesinin içine girer ve hatta kızı Yağmur’a aşık olur.