Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Işın kısa sürede kariyer patlaması yaptı, yeni dizi bulması zor olmadı!

Deniz Işın kısa sürede kariyer patlaması yaptı, yeni dizi bulması zor olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Deniz Işın, geçen sezon Sefirin Kızı dizisiyle yaptığı büyük çıkışın ardından birbiri ardına iyi projelerde rol almaya devam ediyor. 1992 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, 2019 yılından bu yana setlerde yer alıyor ve kısa süre içinde kariyerinde büyük aşama kaydetti.

Deniz Işın, yeni dizisini buldu… Ah Canım Hayat ismiyle ifade edilen atv dizisinin isminin Sevmek Zamanı olarak değiştirildiği ortaya çıktı. atv’nin yaz döneminde başlayacak olan yeni projesinde oyuncuyu kadın başrol olarak izleyeceksiniz… Her Yerde Sen, Atiye ve Sefirin Kızı dizileri ile dikkat çeken oyuncu, daha sonra İyi Günde Kötü Günde ve Masumiyet isimli televizyon yapımlarında da bulundu.

Bunların yanı sıra Eee Sonra, Bizden Olur mu ve Leyla ile Mecnun isimli dijital dizilerde de izlediğimiz Deniz Işın, bir süre ara verdikten sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yapıyor.

Sevmek Zamanı ile yeni bir yoğun temponun içine giren oyuncu, Firuze karakteri ile hayranlarının karşısına çıkacak. Exxen için hazırlanan Leyla İle Mecnun’un devam bölümlerinde başrolde yer alarak büyük dikkat çeken Deniz Işın, bu sefer de İlhan Şen ile birlikte atv dizisinde büyük sorumluluk sahibi oldu.

Deniz Işın kısa sürede kariyer patlaması yaptı, yeni dizi bulması zor olmadı! 7

Dizinin iki başrol oyuncusu, hikayenin başarısında da en büyük sorumluluğa sahip olacak. Firuze ile Kaan karakterlerinin aşkını izleyeceğimiz yeni proje, bir yeni dizi çiftini daha gözler önüne serecek.

İlhan Şen ile Deniz Işın birlikteliğinin nasıl sonuç vereceğini de hayranlar merakla bekliyor.

Deniz Işın’ın 4 yıllık kariyerinde çok hazlı bir çıkış yapması ve üst üste başrol kadın oyuncusu olarak projelerde yer alması, yeteneklerinin bir sonucu oldu…