Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisi Can Yaman için neyse, Sen Çal Kapımı dizisi de Kerem Bürsin için o noktaya geldi!

Erkenci Kuş dizisi Can Yaman için neyse, Sen Çal Kapımı dizisi de Kerem Bürsin için o noktaya geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş dizisiyle birlikte büyük popülerlik kazanan Can Yaman, yurt dışında o kadar geniş bir coğrafya da milyonları etkiledi ki, bunun gerçek olamayacağını düşünenler bile çıktı. Zira, Can Yaman’ın bu kadar büyük popülerlik elde etmesini mümkün görmeyenler, yanıldıklarını oyuncunun son 1 yıllık süreçte İtalya’da yaşadıkları ile gördü.

Erkenci Kuş dizisi, Can Yaman popülerliğini zirveye çıkarttı ve dizinin yurt dışında dönem dönem farklı ülkelerde yayınlanması ile de bu etki çok uzun bir süreye yayıldı. Can Yaman da bu büyük ilgiyi çok iyi kullanarak, kendisine yeni bir kariyer rotası çizdi.

Erkenci Kuş dizisi Can Yaman için neyse, Sen Çal Kapımı dizisi de Kerem Bürsin için o noktaya geldi! 8

Can Yaman, Erkenci Kuş dizisiyle ne kadar büyük bir kazanım elde ettiyse, benzer bir durumu Kerem Bürsin de yaşıyor… Sen Çal Kapımı dizisinin de dünyanın birçok ülkesinde yayınlanması ve bu yayınların da uzun bir süreye yayılması ile birlikte Kerem Bürsin için de popülerlik yolculuğunda zirveye çıktığını söylemek mümkün.

Sosyal medyada hayranlarının her hareketini dikkatle takip ettiği ve hemen her gün hakkında paylaşımlar yaptığı Kerem Bürsin, en son Güney Amerika’nın en prestijli ödüllerinden olan Produ Ödülleri’nde yine büyük başarı sağladı.

Erkenci Kuş dizisi Can Yaman için neyse, Sen Çal Kapımı dizisi de Kerem Bürsin için o noktaya geldi! 9

Sen Çal Kapımı dizisindeki performansı ile “Yabancı Dilde En İyi Aktör” ödülüne layık görülen Kerem Bürsin, bu başarıyı dizinin çok geniş bir coğrafyaya yayılmasına borçlu.

Özellikle romantik komedi dizilerinin yıldızlarının kısa sürede yabancı ülkelerde parlaması ve özellikle de kadın izleyicilerden büyük ilgi görmeleri artık Türkiye için yeni bir şey değil.

Fakat, yeni olan şey dizilerin farklı ülkelerde farklı zamanlarda yayınlanması ile birlikte sürekli gündemde kalması ve bitmiş olan projelerin bile uzun bir süre sonra bu tür başarılar yakalayabilmesi.