Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinin Metin’i Tuan Tunalı, İspanyol dizisiyle büyük atılım yapacak!

Erkenci Kuş dizisinin Metin’i Tuan Tunalı, İspanyol dizisiyle büyük atılım yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünyanın birçok ülkesinde yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde Metin karakterini canlandıran genç oyuncu Tuan Tunalı, 2009 yılında kariyerine Deniz Yıldızı isimli diziyle başlamıştı.

Yasak Elma dizisinde Mete olarak da konuk oyuncu olarak hikayede yer alan Tuan Tunalı, Erkenci Kuş dizisindeki başarılı performansının ardından Baht Oyunu dizisinde de kısa bir süre görünmüştü. Bir süredir ortalarda görünmeyen oyuncu, İlker Kaleli’nin başrolünde yer alacağı İspanyol yapımı La Passion Turca isimli dizinin kadrosuna dahil edildi.

Erkenci Kuş dizisinin Metin'i Tuan Tunalı, İspanyol dizisiyle büyük atılım yapacak! 8

Türkiye çekimleri için La Passion Turca ekibi İstanbul’da hazırlıklara başlarken, Tuan Tunalı da yeni proje için sete çıkan isimler arasında yer aldı.

İlker Kaleli’nin başrolde yer alması ile bir süredir çok konuşulan İspanyol dizisinde 2 buçuk ay kadar sürmesi beklenen çekimler İstanbul’da başladı ve süreç Madrid’de yapılacak çekimlerle devam edecek.

Fransız bir rehber karakteri ile hikayede yer alacak olan Tuan Tunalı, uzun yıllar Paris’te eğitim almasının ve çok iyi derecede Fransızca bilmesinin de faydasını bu yapımda görecek.

Akıcı bir şekilde Fransizca konuşabilen oyuncu, aksiyon ve aşk dolu bu hikaye ile birlikte bir kez daha İspanya’da gündeme gelecek.

Erkenci Kuş dizisinin yayınlandığı dönemde tüm oyuncular gibi Metin karakterini canlandırması nedeniyle Tuan Tunalı da İspanyol izleyicilerin dikkatini çeken bir isim olmuştu.

Erkenci Kuş dizisinin Metin'i Tuan Tunalı, İspanyol dizisiyle büyük atılım yapacak! 9

Yurt dışında tanınma sürecinde La Passion Turca dizisiyle önemli bir adım atan Tunalı, Türk oyuncuların yabancı yapımlar için önemli rollere seçilmesinin gurur verici olduğunu söyledi.

Tuan Tunalı, açıklamasında şu bilgileri verdi: “‘Türkiye’nin tanıtımı niteliğinde olan romantik aksiyon ve macera tadında bir proje. Ülkemizdeki kültürel mirasları anlatan bir rehber olarak bu işin bir parçası olduğum için çok gururluyum. Gün geçtikçe Türkiye ile yurt dışı ortak yapımların sayısı artmakta ve en çok aranan özellikler arasında yabancı dile hakim, ülkesini yurt dışında temsil edecek oyuncular aranıyor. Oyunculuk sadece kendi dilinde var olunca belli sınırları aşamıyor ama bugün uluslararası seviyede kendini ispatlamış bir oyuncuyla ortak bir iş yapmak isterseniz, yeteneğiniz dışında kültürel bir paydada da buluşmak gerekiyor. Bu nedenle Türk oyuncuların yabancı yapımcılar tarafından tercih edilmesi gurur verici.”

Dizi her biri 50 dakikadan toplam 6 bölüm olarak çekilecek.