Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli, La Pasion Turca dizisi nedeniyle çok heyecanlı!

İlker Kaleli, La Pasion Turca dizisi nedeniyle çok heyecanlı!

tarafından ker_def

Yeni dizi projesinin yayını öncesinde heyecanlı olduğu gözlemlenen İlker Kaleli, İspanya’da heyecan yaratan dizisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu, “Olivia ve Yaman’ın arasında çığırından çıkan bir tutkulu hikayesi aslında. Her güzel hikaye, şehre yeni birinin gelişiyle başlar derler ya” şeklinde konuştu.

La Pasion Turca isimli altı bölümlük dizi projesi merakla bekleniyor. İlker Kaleli hikayede Yaman adlı antikacıyı, Maggie Civantos ise güzel sanatlar öğretmeni ve sanat tarihi araştırmacısı Olivia’yı canlandırıyor.

24 Mart’ta ilk bölümü yayınlanacak olan dizi projesi İspanyol yayın platformu olan Atresplayer tarafından paylaşılacak. Dizi daha sonra da yine İspanya’nın etkili yayın organlarından Antenna 3 tarafından izleyici ile buluşturulacak.

İspanya ve Türkiye’de geçen hikaye aksiyon dolu olacak. Maera ve aşk temalı La Passions Turca isimli dizide İlker Kaleli’nin performansı merakla bekleniyor.

Burak Hakkı, Zeynep Tuğçe Bayat, Enes Külahçı ve Yiğit Ege Yazar’ın da rol aldığı dizinin İspanyolca çekildiğini belirtelim.