Ana sayfa Dizi Haberleri Tolgahan Sayışman, 2 yıl aradan sonra aldığı dizi kararından geri döndü!

Tolgahan Sayışman, 2 yıl aradan sonra aldığı dizi kararından geri döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, en son Şeref Sözü isimli Show TV dizisiyle ekranlarda yer aldı. Ancak bu proje büyük umutlarla yayına başlamasına rağmen sadece 4 bölüm sürdü. Sonraki süreçte Tolgahan Sayışman’ın yaptığı bir açıklama ile artık televizyon dizilerinde yer almak istemediği ortaya çıktı. Kendi yapım firmasını kuran oyuncu, yeni projeler hazırlama ve inşaat işleri ile de farklı bir çizgide ilerleme kararlılığındaydı.

Ancak Tolgahan Sayışman’ın televizyon dizilerine geri dönmeme kararlılığı sadece 2 yıl sürdü. Basına yansıyan haberlere göre ünlü oyuncu, Hayreddin isimli dizi için yapılan başrol teklifini kabul ederek, yeniden televizyon dizilerine geri dönme kararı verdi.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizi geçen sezon TRT1 ekranında büyük beklentilerle yayınlanmış ama beklenen büyük etkiyi yaratamamıştı. Sonrasında dizinin hem konseptinin hem de isminin değiştiği ortaya çıktı.

ES Film imzasını taşıyan Hayreddin dizisi, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın devamı niteliğinde olacak. Kanuni Sultan Süleyman zamanında Türk denizcilerinin büyük başarılarının anlatılması beklenen hikayede Tolgahan Sayışman’ın başrole seçilmiş olması, iddialı bir yapımın gelmekte olduğunun ilk işareti oldu.

Tolgahan Sayışman da son dönemde yapımcı olarak dikkat çektiği dizi dünyasına tekrar televizyon projesi ile geri dönüş yaparak, yeni bir heyecan yaşayacak.