Ana sayfa Sosyal Medya Yakışıklı oyuncu Tuan Tunalı setten sete koşuyor!..

Yakışıklı oyuncu Tuan Tunalı setten sete koşuyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünyanın birçok ülkesinde yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde ‘Metin’ karakterini canlandıran genç oyuncu Tuan Tunalı, 2009 yılında kariyerine Deniz Yıldızı isimli diziyle başlamıştı.

Yasak Elma dizisinde ‘Mete’ olarak da konuk oyuncu olarak hikayede yer alan Tuan Tunalı, Erkenci Kuş dizisindeki başarılı performansının ardından Baht Oyunu dizisinde de kısa bir süre görünmüştü.

Bir süredir ortalarda görünmeyen oyuncu en son, İlker Kaleli’nin başrolünde yer aldığı İspanyol yapımı La Passion Turca isimli dizinin kadrosuna dahil olduğu haberleriyle gündeme geldi. Oyuncu şimdilerde ise yeni sinema filmi için sete çıktı.

Yakışıklı oyuncu Tuan Tunalı setten sete koşuyor!.. 7

Tuan Tunalı’nın başrolünü Pelin Öztekin ile paylaştığı Kızı Kazan Aşk adlı filmin çekimleri Ayvalık’ta başladı. Yapımcılığını Öğden Film’in yönetmenliğini Onur Öğden’in yaptığı ‘Kızı Kazan Aşk’ da partner olan ikili müjdeli haberi sosyal medya paylaşımıyla duyurdu.

Sıcak bir Ege romantik komedisi olan Kızı Kazan Aşk adlı filmde Pelin Öztekin, ‘Özge’ adında keyfine düşkün, başına buyruk, özgür ve kafası attığında gözü kararan, aile kurmaya hevesli, gerçek aşkı arayan bir genç kadını canlandıracak.

Filmin kadrosunda ayrıca Burak Alkaş, Mehmet Çepiş, Ferdi Sancar, Ahmet Dursun, Tolga Öz ve Tuğçe Baltalı’da bulunuyor.