Ana sayfa Sosyal Medya Erkenci Kuş ile parlayan Birand Tunca, 2021 yılına dört proje sığdırdı!

Erkenci Kuş ile parlayan Birand Tunca, 2021 yılına dört proje sığdırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pandemi dönemi nedeniyle projelerin ertelendiği, kimi yapımların ise yoluna devam ettiği bir süreç yaşanıyor. Bu süreçte bazı oyuncular yoğun tempo içinde. Bu isimlerden birisi de Birand Tunca oldu…

2014 yılında Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Bisol karakteri ile dikkat çeken Birand Tunca, sonrasında ise önemli projelerde tecrübesini artırdı. Yunus Emre dizisinden sonra Aşk Latfan Anlamaz ile romantik komedilere adım atan oyuncu, bu kategoride Erkenci Kuş’ta ise popülerlik yaşadı…

Emre Divit karakteri ile Erkenci Kuş dizisinin dikkat çeken isimlerinden birisi olan Birand Tunca, ayrıca Mehmetçik Kutül Amare dizisiyle de dönem yapımı tecrübesi edindi. 2019 yılı Ağustos ayında final yapan Erkenci Kuş dizisinin ardından Birand Tunca’yı dizilerde göremedik. Oyuncu diziler yerine sinema filmlerinde rol almayı tercih etti.

2021 yılında 3 sinema filminde ismini gördüğümüz oyuncu, ayrıca yeni bir dizi anlaşması da yaptı.

Aşk Oluversin Gari, Sağlık Oluversin Gari ve Kimya isimli sinema filmlerinde yer alan Birand Tuncu, şimdi ise yeni dizisi için çalışmalara başladı.

Kapadokya’da çekimlerine başlanan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne isimli dizinin kadrosunda genç oyuncu da bulunuyor.

Melisa Sözen, Hakan Boyav, Deniz Karaoğlu ve Musa Uzunlar ile birlikte dizide yer alan Birand Tunca, hayranları ile Netflix’te buluşacak.

8 bölüm olarak çekilmekte olan dizi için ekip Kapadokya’da bulunuyor. Ünlü yazar Perihan Mağden’in aynı isimli kitabından uyarlanan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne isimli dizinin çekimleri 3 hafta sürecek ve Antalya sonraki durak olacak.