Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in Masumlar Apartmanı dizisi birinciliği atv’nin kararına borçlu!

TRT1’in Masumlar Apartmanı dizisi birinciliği atv’nin kararına borçlu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — TRT1 ekranlarında ikinci sezonu devam eden Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümleri ilgi ile izleniyor. Merve Dizdar, Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Melisa Şenolsun’un başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde yenilikler işe yaradı ve reytingler de AB ve ABC1 kategorilerinde yükseldi. Dizinin geçen sezon iki haneli oranlar elde ettiğini hatırlatalım.

TRT1 dizisinin ikinci sezonda tüm kişiler kategorisinde düşük kalan reytinglerine rağmen 3 grupta da reyting birinciliğini elde etmesi başarısının devam ettiğini gösteriyor. Ancak Masumlar Apartmanı 26 Ekim akşamı birinciliği atv’ye borçlu…

Heyecanla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yedinci sezonu başlamadı. 200. bölüm son anda ertelendi. Dizi ekibi ile atv yönetimi arasında çıkan kriz nedeniyle EDHO’nun yayınlanmaması sosyal medyada büyük tepki çekti.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin özellikle tüm kişiler kategorisinde Masumlar Apartmanı’na çok yaklaştığı reytinglerden anlaşılıyor. Şayet, atv dizisi yayınlanmış olsaydı reyting tablosu çok farklı olacaktı.

Salı akşamlarının bir numaralı yapımı olarak bilinen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yenilenen hikayesi ve kadrosu ile yeni sezona bomba gibi başlayacaktı. Ancak yaşanan kriz ile dizi hayranları büyük şaşkınlık içinde… Uğur Yücel, Levent Ülgen, Eren Vurdem, Ragıp Savaş, Osman Soykut, Yosi Mizrahi, Serdar Deniz, Tardu Flordun, Hazım Körmükçü gibi önemli isimler dizinin yeni sezonuna katıldı. Bu da hikayenin çok etkili olacağını ve dizinin reytinglerde birinciliği elde etmesinin zor olmayacağını gösteriyor.

Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizileri ise bu krizden olumlu etkilendi. TRT1 dizisi tüm kategorilerde birincilik elde etti. Fox TV ise salı akşamını tüm kategorilerde ikinci sırada tamamladı.

atv’deki kriz şayet önümüzdeki haftalarda da devam eder ise bu durum en çok da TRT1 ve Fox TV dizilerine yarayacak. Ancak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeniden ekrana dönüş yapar ise birinciliğin el değiştirmesi bekleniyor.