Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş’ta Sanem gibi Songül Karlı’nın başında da albatros’lar dolanıyor

Erkenci Kuş’ta Sanem gibi Songül Karlı’nın başında da albatros’lar dolanıyor

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay / Dilay Korkmaz’ın sunduğu 23 Eylül 2018 tarihli Magazin D Pazar programında Songül Karlı’nın Bebek parkındaki spor yaptığı görüntüler ekrana geldi.

Spor hocası ile birlikte egzersiz yapan Karlı, yemeden içmeden kesilmiş.

Magazin D muhabirine “Yemek yiyemiyoruz, kahvaltı da yapamıyoruz, akşam yemeği de yiyemiyoruz. Sadece su, ekmek hiç yok. Yumurta yiyebilirsin. Peynir yok ama ben kaçamak tüm peynirleri yiyorum” diye konuştu.

“Aç susuz dolaşıyorum, yemiyorum. Yemekle hiç işimiz yok.”

Bir dönem ekranlarda izdivaç programlarının vazgeçilmez isimlerinden olan Karlı’nın zor günler geçirdiği, eski eşi nedeniyle evine hacizler geldiği haberleri magazin basında yer almıştı.

Evinde eşyası olmadığını anlatan Karlı, “3-4 kere bana hacizler geldi. Yeni eşya alsan tekrar oluyor. Eve bir şey koyamıyorum. İki koltuk, bir televizyon var” dedi.

Röportajdan öğreniyoruz ki, Songül Karlı’nın da albatros’ları var… Erkenci Kuş dizisinde Demet Özdemir’in canlandırdığı Sanem, 12. bölümde albatros’un Can Divit olduğunu öğrenmişti ve Albatros’una kavuşmuştu.

Karlı ise albatros’lara hiç yüz vermiyor.

Ünlo sunucu, “”Çok kızıyorlar bana albatros geliyor, albatros geliyor diye… Doğum günümde çiçekler geliyor. Asla yani… Çok saygıdeğer insanlar, belki birçok insanın tanışmak istediği insanlar ama yok… Şu an için asla, çok ağzım yandı.”