Ana sayfa Dizi Haberleri Ertan Saban hayranlarına müjde, yeni dizisi belli oldu!

Ertan Saban hayranlarına müjde, yeni dizisi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ertan Saban, etkileyici bir karakter oyuncusu… Aldığı her rolü başarıyla canlandıran Saban, büyük bir hayran kitlesine sahip. Oyuncunun her yeni projesi de dikkat çekici oluyor. Çünkü canlandırdığı karakterlere verdi imaj her zaman etkileyici oluyor.

Ertan Saban, 2000’li yılların başlarından itibaren dizilerden birbirinden çok farklı karakterlere hayat verdi. Elveda Rumeli dizisinde Aleksi oldu. Kurtlar Vadisi Pusu da Gölge olarak izledik. Avlu dizisinde Oğuz’a hayat verdi. Şimdilerde ise Exxen platformunda yayınlanmakta olan Şeref Bey isimli dizide Luran olarak izleyicinin karşısına çıkıyor.

Ertan Saban hayranları için yeni bir müjde daha var. Yine bir dijital dizi projesi için anlaşma yapan oyuncu, merakla beklenen Bir Denizaltın Hikayesi dizisinin kadrosuna katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, Ertan Saban ile birlikte diziye Meriç Aral, Ecem Uzun ve Alper Saldıran da dahil oldu.

Bir Denizaltı Hikayesi isimli diziyi öne çıkartan en önemli etken ise başrol oyuncuları… Kıvanç Tatlıtuğ, yıllar sonra yeniden dizilere dönüş yapacak. Özge Özpirinçci ise Kadın dizisinin finalinden neredeyse 1 yıl sonra yeniden bir dizinin ekibinde yer alıyor…

Şimdi de bu ünlü isimlere Ertan Saban da katıldı. Hayranları Saban’ın yeni projedeki rolünü de merakla beklemeye başladı. Dizi güneş ışınlarının insanları öldürmesiyle başlayan bir kaos ortamını konu alan diziyi bekleyen milyonlar olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.