Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’ndan ayrıldı, bomba gibi bir diziye başlıyor!

Masumlar Apartmanı’ndan ayrıldı, bomba gibi bir diziye başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Masumlar Apartmanı, sezonun en başarılı dizisi olarak öne çıktı. Reytingleriyle güçlü bir performans ortaya koymakta olan dizide iyi bir oyuncu kadrosu buluştu.

Masumlar Apartmanı’nda yer almakta olan ve Uygar karakterine hayat veren Alper Saldıran ise bir süredir dizide yok. 9. bölümde yurt dışına gitmiş olarak gösterilen karakter geri dönmedi. Alper Saldıran’ın diziden ayrıldığı da böylelikle ortaya çıktı. Oyuncu için projeler bitmiyor.

2004 yılından bu yana ekranda olan Saldıran, oyunculuğun yanı sıra yazdığı kitaplarla da tanınıyor. Badem Şekeri isimli film serisinin başrolünde yer alan, canlandırdığı Doktor Mehmet Şeker karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, dizilerin de aranılan isimleri arasında.

Önceki sezon Bir Aile Hikayesi’nde Erdem olarak izlediğimiz oyuncu, bu sezon ise Masumlar Apartmanı’nda Uygar oldu… Şimdi ise yeni bir rol için hazırlık yapıyor.

Masumlar Apartmanı'ndan ayrıldı, bomba gibi bir diziye başlıyor! 5

OGM Pictures imzalı olan Bir Denizaltı Hikayesi isimli Netflix dizisinin kadrosuna ünlü oyuncu da katıldı. Kıvanç Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci’nin başrolünde yer alacağı ortaya çıkan dizinin ekibinde önemli isimler bulunuyor.Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Saldıran’ın yanı sıra; Ertan Saban, Ecem Uzun ve Meriç Aral da kadroya katılan isimler oldular.