Ana sayfa Sosyal Medya Ertan Saban karizması diye bir şey var!..

Ertan Saban karizması diye bir şey var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV’nin ilgiyle takip edilen BKM imzalı dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde başrolde yer alan yetenekli oyuncu Ertan Saban, Re Touch Mag Men Dergisi’nin Aralık ayı sayısı için objektif karşısına geçti.

Oyuncunun pozları hayranları tarafından çok karizmatik bulundu. Dergide oyuncuyla ilgili şu ifadelere yer verildi; Ekranların ‘aşık Al Capone’u Sadi Payaslı karakterini canlandırırken oyunculuk dersi veren Ertan Saban, gerçek hayatta da harika bir baba, mutlu bir eş… ”

Ertan Saban karizması diye bir şey var!.. 7

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’dizisi ile izleyicinin gönlünde taht kuran Ertan Saban’ın hayranları oyuncunun fotoğraflarının altına; “Karizmanın vücut bulmuş hali” ve “Ertan Saban farkı” şeklinde pek çok yorumda bulundular. Bazı hayranları da, oyuncu ve dizideki partneri Devrim Özkan ile çelim beklediklerini ifade ettiler.

Show TV ekranında yayınlanan ve perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin her bölümü milyonlarca izleyiciyi ekrana çekiyor. Dizinin başrolünde yer alan Ertan Saban ile Devrim Özkan ikilisine ilgi de katlanarak artıyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban ve Devrim Özkan ile birlikte Özge Özberk,  Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş, Tolga Güleç, Mustafa Açılan gibi önemli isimler bulunuyor.