Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nda Esat Gülben’e açıldı! İzleyici sevincinden yerinde zıpladı!

Masumlar Apartmanı’nda Esat Gülben’e açıldı! İzleyici sevincinden yerinde zıpladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisinin 32. bölümü dün akşam (4 Mayıs Salı) yayınlandı. İzleyicilerde daha fragmanda heyecanlandıran Esat ve Gülben’in yanakta öpme sahnesi hayal çıkmadı, seyirci sevincinden çıldırdı.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı Masumlar Apartmanı her salı akşamı izleyiciyi TRT 1 ekranlarına kitlemeyi başarıyor. Dizi, reytinglerden de çok iyi sonuçlar alıyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana gündemden düşmeyen Masumlar Apartmanı, gerçek bir hayat hikayesinden uyarlandı.

Masumlar Apartmanı'nda Esat Gülben'e açıldı! İzleyici sevincinden yerinde zıpladı! 11

Dizinin dün akşamki bölümünde şunlar oldu: Han, başındaki dertlerin hangi biriyle uğraşacağını bilemezken İnci’yle Barış arasındaki samimiyet karşısında çileden çıkar. Hikmet isteme hazırlıkları için herkesi seferber eder ve sonunda tüm aile toplanıp Memduh’un evine giderler. İnci’nin yeni işinin kutlama yemeğini fırsat bilen Gülben ve Neriman ise farklı planlar yapar. ncak herkes dışardayken Hikmet’in gizlice yaptığı bir şey büyük bir krize yol açar. Bu kriz, Han’ın radikal bir karar almasıyla sonuçlanır. Han’ın emrivakisi, Safiye’yi delirme noktasına getirir. Naci ise tedavi konusunda Han’ın istediklerini yapacağını söyler. Ancak bir şartı vardır.

Masumlar Apartmanı’nın dün akşamki bölümünde bir sahne vardı ki izleyicileri mutluluktan yerinde zıplattı. O da Esat’ın Gülben’i yanağından öpmesi ve çok heyecanlanan Gülben’in tuvaletini altına kaçırmadan bu durumun altından başarıyla kalkmasıydı. Bu sahne Twitter’da yeni bir ekran çifti hashtag’inin doğmasına da sebep oldu. Belli ki bu güzel çift #EsGül hashtag’iyle sosyal medyada patlama yapacak.

İzleyicilerden biri mutluluğunu “Biz ve Gülben bu anı çok bekledik” cümlesiyle dile getirdi.

Masumlar Apartmanı'nda Esat Gülben'e açıldı! İzleyici sevincinden yerinde zıpladı! 12

Bir başka izleyici Esat ve Gülben’in ekranların en naif çifti olduğunu söyledi.

Masumlar Apartmanı'nda Esat Gülben'e açıldı! İzleyici sevincinden yerinde zıpladı! 13

İzleyicilerden birinin yorumu ise şu oldu: “Sevgi iyileştirir, kalbimi bıraktım bu sahneye.”

Masumlar Apartmanı'nda Esat Gülben'e açıldı! İzleyici sevincinden yerinde zıpladı! 14

Bir diğer izleyicinin sözleri ise şöyleydi: “Haftaya kadar bu sahneyi izleyeceğiz belli oldu o kadar güzelsiniz ki Esat ve Gülben”

Masumlar Apartmanı'nda Esat Gülben'e açıldı! İzleyici sevincinden yerinde zıpladı! 15