Ana sayfa TV Programları Eser Yenenler’in ödü patladı! Önce üzerine bıçak atıldı, sonra kendisi attı! Ama her şey bir kurguydu

Eser Yenenler’in ödü patladı! Önce üzerine bıçak atıldı, sonra kendisi attı! Ama her şey bir kurguydu

tarafından ker_def

Ünlü illüzyonistler Kıvanç ve Burak yaptıkları gösterisiyle başta Eser olmak üzere herkesin yüreğini ağzına getirdi. tv8 ekranlarında 10 Mayıs Cuma akşamı ekrana gelen Eser Yenenler Show programında çok eğlenceli anlar yaşandı. Eser Yenenler o anlarda bir hayli panik yaptığı ise de her şey tam bir numaraydı.

Kıvanç ve Burak, Eser Yenenler’in üzerine bir tabaka koydu ve uzaktan bıçak atma numarası yaptı. Eser Yenenler’in gözleri kapalı olduğu için Burak ve Kıvanç’ın oyununu fark edemedi ama izleyiciler o anlarda kahkahalar atmaktan kendini alamadı.

Daha sonra ise Eser Yenenler’den bıçak atması istendi. Eser, illüzyonistlere bir şey olacağından korktu ama yine her şey numaraydı. Eser Yenenler’in gözleri bağlandı ve bir ip ile güvene alınan bıçak eline verildi. Eser Yenenler, görmeden bıçağı attı ama tabii ki her şey numaraydı.

O anlarda Eser Yenenler’in düştüğü durum izleyicilere bol bol kahkaha attırdı. Videodan bu gösteri anını izleyebilirsiniz.