Ana sayfa Dizi Haberleri Eşiyle ve çocuklarıyla birlikte mi oynayacaklar? Doğa Rutkay, sosyal medya paylaşımıyla merakta bıraktı!

Eşiyle ve çocuklarıyla birlikte mi oynayacaklar? Doğa Rutkay, sosyal medya paylaşımıyla merakta bıraktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Ünlü Oyuncu Doğa Rutkay, şu sıralar ekranlara iki programla birlikte geliyor. Oyuncu, Salı akşamları yayınlanan Güldür Güldür Show’un daimi oyuncusu. Yeter karakteri ile programda yer alıyor. Aynı zamanda bu yıl yine Show TV’de yayınlanan Çocuktan Al Haberi programını da sunmaya başladı.

10 parmağında 10 marifet olan isimlerden birisi Doğa Rutkay! Tüm bu çalışmalarının yanı sıra ikiz çocukları olan oyuncu, bir de Ali Sunal ile ‘Ali Baba Doğa Ana’ isimli Youtube’da yayınlanan program yapıyor!

Oyuncunun sosyal medya hesabını takip edenler, gün içerisinde oradan oraya koştururken görüyor Doğa Rutkay’ı. Çocukları küçük olduğu için güne çok erken saatte başlayan oyuncu, instagram’dan takipçileriyle gününün hemen her anını paylaşıyor.

Samimi, doğal, içten tavırlarıyla çok sevilen Doğa Rutkay, takipçilerinin ilgiyle izlediği videolar, içerikler yayınlamakta. Kimi zaman güzellik salonuna gidip bakım yaptıran oyuncu, kimi zaman setten sete koşuyor…

Son olarak yaptığı paylaşım ise takipçilerini büyük merakta bıraktı. Eşi televizyoncu-gazeteci-yazar Kerimcan Kamal ile birlikte bir çekim için hazırlandıkları bilgisini verdi önce.

Birlikte makyaj masasında otururken fotoğraflarını yayınladı. Daha sonra sete çocuklarının da geldiğini gösteren bir paylaşımıyla dikkat çekti.

Eşiyle ve çocuklarıyla birlikte mi oynayacaklar? Doğa Rutkay, sosyal medya paylaşımıyla merakta bıraktı! 8

“Ailecek setteyiz” notuyla aşağıdaki paylaşımı yaptı oyuncu. İkizleri Piraye ve Rutkay Kerim’in de sete geldiğini böylece göstermiş oldu. Doğa Rutkay’ın ailecek bir reklam filminde oynayacakları tahminleri yapılıyor. Henüz bu konuda bir detay vermedi Doğa Rutkay…

Bakalım nasıl bir sürpriz bekliyor izleyiciyi?

Eşiyle ve çocuklarıyla birlikte mi oynayacaklar? Doğa Rutkay, sosyal medya paylaşımıyla merakta bıraktı! 9