Ana sayfa Sosyal Medya Tiksiniyorum! Özge Özpirinçci, Nükhet Duru’yla ilgili çirkin sözlere tepkisini sert koydu!

Tiksiniyorum! Özge Özpirinçci, Nükhet Duru’yla ilgili çirkin sözlere tepkisini sert koydu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz günlerde Türk müziğinin sevilen ismi Nükhet Duru ile ilgili bir söylem, sosyal medyada pek çok kişi tarafından eleştiri alırken, Duru da tepkisini twitter açıklamasıyla koymuştu. Ünlü Şarkıcı’ya “Ne kadar yaşlanmış” şeklindeki yorumlar, kimi ünlü isimlerin de tepkisini çekti.

Bir süredir Bodrum’daki yazlığında olan Nükhet Duru, pandemi dönemini İstanbul’dan uzakta geçiriyor. Hatta geçtiğimiz günlerde Bodrum’da olan Birce Akalay ile de kahvaltıda buluştuklarını kısa bir video çekerek göstermişti.

Nükhet Duru’nun bir fotoğrafı üzerinden sosyal medyadaki kimi mecralarda yaşlandığı şeklinde, eleştirilen bir üslupla kimi söylemler yer aldı. Magazin yapma telaşındaki bu mecralardaki dil, hem halktan insanların, hem de ünlü isimlerin tepkisiyle karşılaştı.

Nükhet Duru, son derece zarif üslubuyla, kendisi hakkında yaşıyla ilgili tepki çeken söylemler için bir mesaj paylaştı. 66 yaşındaki Duru,”Ne kadar yaşlanmış, temalı yorumlar görüyorum. Yaş almak böyle bir şey şekerler! Kesin bilgidir, gelecekten bildiriyorum; her canlı bir gün bunu tadacaktır” diyerek yanıt verdi.

Tiksiniyorum! Özge Özpirinçci, Nükhet Duru'yla ilgili çirkin sözlere tepkisini sert koydu! 8

Ünlü Şarkıcı’nın bu yorumundan sonra pek çok ünlü isim de ona destek veren açıklamalar yaptılar. Bu isimlerden birisi de Özge Özpirinçci idi. Bir süre önce Bodrum’dan İstanbul’a, yeni dizisi için gelen oyuncu, Nükhet Duru ile ilgili tartışmalar üzerine sert bir tavır koydu!

Berrak Tüzünataç da Özge Özpirinçci’nin instagram’dan yaptığı paylaşımı repost ederek tüm yazdıklarına katıldığını deklere etti.

Tiksiniyorum! Özge Özpirinçci, Nükhet Duru'yla ilgili çirkin sözlere tepkisini sert koydu! 9

Özge Özpirinçci, “Bu dilden ve bu dili kullanan bütün mecralardan, zihinlerden, insanlardan, kurumlardan tiksiniyorum. Nefes aldıkça da bunların karşısında duracağım! Canım Nünü! Sizler gibi üreterek, gülerek, yaşayarak yaş alabilmeyi diliyorum” notuyla yaptı paylaşımını…