Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi ekibi ile atv arasında büyük kriz!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi ekibi ile atv arasında büyük kriz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranında 6 sezon başarıyla devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ilginç olaylar yaşanıyor. Dizinin 200. bölümünün 26 Ekim Salı akşamı yayınlanması bekleniyordu. Dizinin milyonlarca hayranı ekran başına geçerek yeni bölümü izlemek için heyecanla bekledi. Ancak dizi izleyici ile buluşmadı.

Baba Parası isimli filmin yayınlanması ile bir sorun olduğu ortaya çıktı. atv’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi ile sezon öncesinde bir kriz yaşadığı da ortaya çıkmıştı. atv iç yapımlar tarafından 124. bölümde Raci Şaşmaz’dan teslim alınan dizi, bu sezon öncesi Bahadır Özdener’in BVB Yapım firmasına geçti..

Yapım firması ile atv arasında yaşanan anlaşmazlıklar ve karşılıklı restleşmeler nedeniyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin akıbeti belirsiz bir hale geldi. Dizinin 7. sezonu için 12’den fazla yeni karakter geldi. Ünlü isimlerle anlaşıldı ve çok etkili bir hikaye oluşturuldu.

Ancak tüm bu çabaların ve izleyicilerin büyük heyecanı havada kaldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin durumu bir anda belirsizleşti. Krizin ne zaman sona ereceği ve diziye ne olacağı henüz bilinmiyor.

Uğür Yücel, Levent Ülgen ve Nurseli İdiz gibi önemli isimlerin de bu sezon kadroda yer aldığı ve dizinin çok farklı bir hikaye düzeni ile yayınlanacağı ortaya çıkmıştı. Kriz nedeniyle dizinin bitme tehlikesi ile karşı karşıya olduğu da ortaya çıktı.