Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kararı izleyiciye haksızlık!

atv’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kararı izleyiciye haksızlık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünü göremeyen tüm dizi hayranları yaşanan büyük krizin ortaya çıkması ile şaşkınlık içinde… Sosyal medyada dizi hayranları arasında büyük infial yaşandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 7. sezonu büyük bir heyecan ile sunuldu. Dizinin 200. bölümünün çok özel olması bekleniyordu. 12 yeni karakter katıldığı, hikayenin çok değiştiği ve bomba gibi bölümler yayınlanacağı ifade edildi. Tüm bu bilgiler dizi hayranlarını atv ekranına çekti.

Ancak 26 Ekim Salı akşamı başlaması beklenen dizinin yayınlanmaması, yerine Baba Parası isimli filmin verilmesi herkesi şaşkına uğrattı. Sosyal medyada izleyiciler atv’ye büyük tepki gösterdi. Kanalın telefonları kilitlendi ve “teknik arıza” nedeniyle dizinin gösterilemediği gibi inandırcı olmayan bir açıklama yapıldığı belirtiliyor.

Tüm bu gelişmeler sosyal medyada dizi hayranlarının yoğun tepkisi ile karşılandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi ile atv yönetimi arasında kriz yaşandığı ve dizinin final yapma ihtimalinin bulunduğu ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş, karşılıklı restleşme yaşandığını iddia etti. Bu iddiya göre atv yönetimi verdiği sözü tutmadı ve ekip de 200. bölümü kanala teslim etmedi. Karşılıklı restleşme sonucunda dizi ekibinin “Biz işi bitiriyoruz” şeklinde bir çıkış yaptığı da gelen bilgiler arasında.

Bahadır Özdener’in BVB Yapım firmasının devraldığı dizinin yapım işleri, daha önce atv iç yapımlar olarak yürütülüyordu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da yaşanan bu durum sosyal medyada dizinin günün en çok konuşulan konularından birisi olmasına neden oldu.