Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Kimsesiz Doğan öldü mü, yoksa ters köşe mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Kimsesiz Doğan öldü mü, yoksa ters köşe mi?

tarafından ker_def

Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinin 187. yeni bölümünde izleyicileri önemli gelişmeler bekliyor. Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı dizinin 23 Mart akşamı yayınlanacak yeni bölümünden fragman yayınlandı… “Kimsesiz Doğan öldü…” İşte bu söz yeni bölümde en çok dikkat çeken nokta olacak…

Ali Sürmeli’nin canlandırdığı Kimsesiz Doğan karakteri öldü mü, yoksa bu bir ters köşe mi? Dizinin senaristleri yine izleyicileri fazlasıyla meraklandırıyor. İzleyiciler heyecanla yeni bölümü bekliyor… Oyuncunun diziden ayrılması pek de beklenmiyor… Ali Sürmeli, sezon başında yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bir süre dizide yer alamamıştı ve sonrasında birkaç ay önce yeniden ekrana dönüş yapmıştı..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan 3. sezon sonunda ayrılan Deniz Çakır’ın canlandırdığı Meryem karakteri, yeni bölümde hikayede ismen de olsa yeniden geçiriliyor… Meryem ile Ceylan karşılaştırması dikkatleri çekecek. Hızır Çakırbeyli’nin öfkesi de diziyi hareketlendirecek. Peki başka neler olacak? İşte tüm detaylar:

Hızır Çakırbeyli, Tuncay’a ve İshak’a hayatları boyunca unutamayacağı bir ders verir. Ailesini korumaya çalışan Hızır Çakırbeyli, eşi Ceylan Çakırbeyli’nin verdiği kararla zor duruma düşer. Ailenin direği ol dediği eşi Ceylan Çakırbeyli, verdiği sözleri hiçe sayarak istihbaratla birlikte hareket eder. Ceylan Çakırbeyli, Hızır Çakırbeyli’nin sevgisini kaybetme pahasına onu korumaya kararlıdır. Alpaslan ve İlyas Çakırbeyli’nin de ikazlarını yok sayan Ceylan Çakırbeyli, kendi planını uygulamaya başlar.

Oğlu Uğur’u kaybettikten sonra harekete geçen Demir ise abisi İdris’le ters düşme pahasına yapılanı ödetmeye niyetlidir. Bu durumda Behzat’ın en yakınındaki Hakan ise ilk darbeyi alır. Oğlu Yaman Korkmaz’ın ikazlarına rağmen Kimsesiz Doğan’ı karşısına alan Hamdi Korkmaz ilk hamlesini yapar. Hamdi Kormaz’ın beklediği haber ise Seko’dan gelir.

İşte yeni bölümden ilk fragman: