Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Kobal, hayranlarıyla daha ne kadar sosyal medyadan hasret giderecek?

Sinem Kobal, hayranlarıyla daha ne kadar sosyal medyadan hasret giderecek?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 14 Mayıs 2016 tarihinde Ayvalık’ta dillere destan bir düğünle ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen oyuncu Sinem Kobal,  2019 yılında kızları Lalin’i dünyaya getirdi. Anne olduktan sonra ekranlardan tamamen uzak kalan oyuncu, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor.

Instagram’da toplamda 5.8 milyon takipçisi bulunan oyuncu Sinem Kobal, son paylaşımlarıyla kendine hayran bıraktı. Doğumdan sonra kısa sürede eski fit görünümüne kavuştuğu dikkat çeken Sinem Kobal  spor şıklığıyla da takipçilerinden tam not aldı.

Sinem Kobal, hayranlarıyla daha ne kadar sosyal medyadan hasret giderecek? 8

Sinem Kobal’ın instagram hesabından yaptığı paylaşımlarına ‘Çok güzelsin!’, ‘Kendisi gibi kalbi de güzel kadın’, ‘Bu ne güzellik maşallah’  şeklinde yorumlar geldi. Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği olan oyuncunun hayranlarıyla daha ne kadar sosyal medyadan özlem gidereceği ise merak konusu.

Sinem Kobal, hayranlarıyla daha ne kadar sosyal medyadan hasret giderecek? 9

En son 2017 yılında Birkan Sokullu ile baş rolü paylaştığı ‘Yüz Yüze’ adlı dizi ile ekranlara gelen Sinem Kobal’ın o dizisi de fazla uzun ömürlü olmamıştı. 4 yıldır ekrandan uzakta olan ünlü oyuncu Sinem Kobal, hayranları tarafından eski dizileri ile anılmaya devam ediyor. ‘Selena’ dizisindeki rolü ile unutulmayan oyuncu, herhangi bir projede yer almayarak kendisini fazlasıyla özletti.