Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle parlayan Gizem Arıkan dizi setlerine dönüş yaptı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle parlayan Gizem Arıkan dizi setlerine dönüş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2018 yılından bu yana setlerde çeşitli projelerle izleyicilerin karşısına çıkan genç oyuncu Gizem Arıkan, yeni sezonda TRT1 ekranında izleyicilerle bir kez daha buluşacak.

Kod Adı Kırlangıç isimli yeni bir diziye başlayan oyuncu, projede Serkan Şenalp ile başrolü paylaşıyor. Teknoloji tutkunu gençlerin hikayesinin anlatılacağı dizi ile birlikte zorlu bir görevi üstlenen Gizem Arıkan, son dönemde farklı projelerdeki başarılı performansları ile dikkat çeken bir isim oldu.

Yaralı Kuşlar isimli günlük dizide canlandırdığı Meryem karakteri ile büyük dikkat çeken oyuncu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli unutulmaz dizide ise Didem karakteri ile çok konuşulmuştu.

İçimizdeki Ateş isimli gençlik dizisinde de rol alan ama projenin kısa sürmesinin talihsizliğini yaşayan oyuncu, şimdilerde Kod Adı Kırlangıç isimli diziyle yeniden setlerde yer alıyor.

Komedi, teknoloji ve heyecan dolu sahneleriyle her yaştan izleyicinin ilgisini çekmeye aday olan “Kod Adı Kırlangıç dizisinde tecrübeli oyuncular da bulunuyor.

Mine Teber, Ayhan Taş, Zeynep Kankonde gibi önemli oyuncuları bu dizide izleyebileceksiniz.