Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin Star TV’deki dizisi tutmadı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin Star TV’deki dizisi tutmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon Star TV dizilerinin reyting elde etmede büyük sorunlar yaşadığına şahit oluyor. Bu yapımlardan birisi de Benim Hayatım oldu.

BVB Yapım tarafından hazırlanan projenin arkasında Bahadır Özdener var. Senaristlikten yapımcılığa doğru adım atan Bahadır Özdener’ni yanı sıra Onur Tan da genel yönetmek olarak hikayede yer alıyor. Savaş Özdemir’in de başrol karakteri Ökkeş’e hayat verdiği proje aslında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin yeni projesi olarak dikkat çekiyordu.

Ancak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde kriz yaşanıp da iptal olmasından sonra Benim Hayatım dizisinin de kötü reytingler getirmesi ekip adına şanssızlık oldu.

Benim Hayatım çok düşük reytingler elde ettiği yeni gününde yine hayal kırıklığı oldu. Pazar akşamları yayınlanan dizi, geçtiğimiz günlerde perşembe gününe çekilmişti. Ancak yeni günde de Benim Hayatım dizisi varlık sergileyemedi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin Star TV'deki dizisi tutmadı! 14

Dizinin 25 Kasım’da yayınlanan dördüncü bölümü; tüm kişilerde 28. sırada yer almasının yanı sıra, AB’de gelen 47.’lik ve ABC1’deki 46.’lık da pek iyi bir netice değil.

Star TV’nin yayından kaldırdığı Kazara Aşk’tan sonra Ada Masalı için de 25. bölümde final kararı aldığı ortaya çıkmıştı. Benim Hayatım da düşük reytingleri ile finallere aday bir yapım olarak öne çıktı.

Nilsu Berfin Aktaş ile Genco Özak’ın başrolde buluştuğu dizinin hikayesine yönelik eleştiriler var. Ancak başrol çiftinin sosyal medyada ilgi gördüğünü ve uyumun beğenildiğini belirtmekte fayda var.