Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi iş bırakıyor, önemli bir değişim var!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi iş bırakıyor, önemli bir değişim var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni yıla bir değişim havasında giriyor… atv’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 6. sezonu ile yolculuğuna çok iyi bir şekilde devam ediyor. İstikrarlı gidişi ile göz dolduran dizinin reytingleri de bir hayli iyi ve herkes halinden memnun. Ancak dizi ile ilgili son gelişmeler izleyicileri biraz rahatsız edecek…

Bu sezon kanallar Ocak ayında dizilerine ara vermeyecek. Zarar etseler bile yayınlar devam edecek. Fakat atv’nin fenomen dizisi için farklı bir durum var… Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre EDHO’nun çekimlerine 29 Aralık itibari ile ara veriliyor.

Ekip 8 Ocak tarihine kadar dinlenecek. Bu arada 2 hafta dizinin yeni bölümünün yayınlanmayacağı da ortaya çıktı. Bu durumun sebebinin ise senaryoda yapılacak olan değişiklikler gösteriliyor. Zaten 6. sezona iyi bir senaryo ile başlayan EDHO’da bir kez daha senaryo değişikliği yaşanacak.

5 ve 12 Ocak Salı akşamları dizinin yeni bölümleri de bu nedenle ekranda olmayacak. Ekip çalışmalara 8 Ocak tarihinde tekrar başlayacak ve 19 Ocak Salı günü de değişikliklerin yapıldığı yeni bölüm izleyicilerin karşısına çıkacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın bugüne kadar istikrarlı bir yapıda ilerlediği düşünülür ise, alınan bu karar dizinin daha da iyi olmasını sağlayacak gibi duruyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekip iş bırakıyor, önemli bir değişim var! 2