Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı hayranlarının en çok kıskandığı dizi çifti!

Sefirin Kızı hayranlarının en çok kıskandığı dizi çifti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Bir döneme damga vuran ve yurt dışında da en çok satışı yapılan dizilerden birisi de Kara Para Aşk olmuştu… Ömer ve Elif’in müthiş macerası ekran başındaki milyonları o kadar çok etkiledi ki, hala hatırası birçok kişide duruyor… Sadece ülkemizde değil, yurt dışında da geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Kara Para Aşk, dizi tarihimizin yük akı yapımlardan birisi olarak öne çıktı.

Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi sayesinde iki ünlü isim de yabancı hayranları arasında büyük popülerlik kazandı… Bu çift sayesinde hem Engin Akyürek hem de Tuba Büyüküstün, yurt dışında geniş bir hayran kitlesine kavuştu.

Tuba Büyüküstün bugün instagram hesabından Elif ve Ömer’in duygusal bir sahnesini yayınladı. Çoğunluğu yabancı hayranlar olmak üzere, bu paylaşıma çok sayıda yorum geldi. En iyi dizi çifti olarak tarif edilen Elif ve Ömer’e gösterilen ilgi, Sefirin Kızı dizisi hayranlarını bile kıskandıracak yorumlar vardı. Bilindiği üzere Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül ile Engin Akyürek, yeni bir dizi çifti olarak ilgi görüyor. Ancak Kara Para Aşk dizisindeki Ömer-Elif sevgisinin bir başka olduğunu ise sosyal medyaya yansıyan yorumlardan görebilirsiniz.

Sefirin Kızı hayranlarının en çok kıskandığı dizi çifti! 7

“En sevdiğim dizi, en sevdiğim çift” diye yorum bırakan takipçiler, Ömer ile Elif aşkının hiçbir şeye benzemediğini, bugüne kadar bundan daha iyi bir dizi aşkı da görmediklerini ifade eden mesajlar yazdı.

“Tüm zamanların en iyi çifti, onları birlikte başka bir dizi yapmaya teşvik edin” diye yorum bırakanların yanı sıra, “Özlemimizi nasıl anlatsak bilemiyorum” diyenler de vardı.

Ömer ve Elif karakterlerine sergilenen bu büyük ilgi, Kara Para Aşk dizisinin de milyonlarca hayranın kalplerinde olduğunu anlatmaya yetiyordu.