Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları isyan çıkardı, senaristin ters köşesini kimse kabullenemedi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları isyan çıkardı, senaristin ters köşesini kimse kabullenemedi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da senarist ters köşe yaptı, izleyici çıldırdı! atv ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 182. bölümü dün akşam yayınlandı. Önceki hafta Ziraat Türkiye Kupası maçı nedeniyle ara veren dizinin hayranları da 2 haftalık aradan sonra heyecanla ekran başına geçti.

Yunus Emre Yıldırer’in canlandırdığı, izleyicinin çok sevdiği ve Yeni Polat Alemdar diye gördüğü Alparslan Çakırbeyli karakterinin vurulması tüm izleyicileri şoke etti.

Birçok dizi hayranı fragman yayınlandığında bu sahnede bir senarist ters köşesi beklediklerini, Alparaslan’ın vurulacağına inanmadıklarını yazmışlardı. Ancak öyle olmadı. Sosyal medyada izleyicilerin isyanları dikkatleri çekti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları isyan çıkardı, senaristin ters köşesini kimse kabullenemedi 7

Fuat’ın, Ceylan ve Bahar’ı kaçırmasının ardından Korkmazlar ile anlaşma yapan Hızır Çakırbeyli, Fethi’yi bulmak için harekete geçti. Ancak Hızır’a gözdağı vermek isteyen Fethi’nin pusu kurduğu Alpaslan’ı vurdurması kimsenin beklemediği bir detay oldu…

Alparslan kurulan pusuda vuruldu ve akıbeti bilinmiyor. Dizinin hayranları ise karakterin EDHO’dan ayrılması ihtimaline bile katlanamıyor. Binlerce mesaj paylaşıldı ve “Alparslan olmadan olmaz” diye yorumlar yapıldı.

Dizinin senaristine göndermede bulunan EDHO hayranları, karakter ölürse diziyi izlemeyeceklerini bile yazdı..

Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Sanem Çelik, Yunus Emre Yıldırımer gibi isimlerin yer aldığı dizi 6. sezonuna devam ediyor. İzleyiciler şimdi heyecanla 183. bölümü bekliyor. Alparslan karakterine ne olacağı da gelecek bölümde daha net bir şekilde ortaya çıkacaktır.