Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde prangalar takıldı, kırbaçlar şaklamaya başladı!

Hekimoğlu dizisinde prangalar takıldı, kırbaçlar şaklamaya başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Salı akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Hekimoğlu dizisinde 37 bölüm geride kaldı. Dizinin son bölümünde ise Ateş Hekimoğlu’nun mahkeme sahnesi dikkatleri çekti. İpek, Ateş’in yine kurtarıcısı oldu. Mahir’in çabaları sonucu gerçekleşen mahkemenin ardından da Ateş Hekimoğlu aklandı ve normal yaşamına geri dönüyor.

Hekimoğlu dizisinin 38. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. İpek, Ateş’e tüm hafta boyunca poliklinik görevi verdi. Yani Ateş Hekimoğlu’na göre prangalar takıldı, kırbaçlar şaklamaya başladı, kürek mahkumu iş başı yaptı. Yani sonuç olarak dizi normale dönüyor.

Hekimoğlu 38. Bölüm Fragmanında Ateş aklanıp hastaneye dönüyor ancak İpek’in gazabından kurtulamıyor! Ateş, yapılan mahkeme sonucunda normal hayata geri dönüş biletini kazanıyor. Ancak İpek’in gazabından da kurtulamıyor.

İpek, Ateş’e tüm hafta boyunca poliklinik nöbeti veriyor. Diğer taraftan da Memoli, Zeynep ve Emre Ateş geri döndüğü için oldukça mutlu oluyor. Ateş normal hayatına geri dönebilecek mi? İpek ile aralarında neler olacak?

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!