Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kuruluş Osman ve Bir Zamanlar Çukurova’dan kötü haber!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kuruluş Osman ve Bir Zamanlar Çukurova’dan kötü haber!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bilindiği üzere atv, Ziraat Türkiye Kupası’nın yayıncısı pozisyonunda. Çeyrek Final müsabakaları da önümüzdeki hafta oynanacak. İşte bu nedenden dolayı da atv dizilerinde bir haftalık rötar yaşanacak.

9 Şubat Salı,10 Şubat Çarşamba ve 11 Şubat Perşembe günleri için maçlar ayarlandı. Bu 3 farklı günde de Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş rakipleri ile mücadele edecek. Atv’de haliyle dizilerinin yerine bu maçları yayınlayacak. İşte bu nedenle de 3 dizinin bir hafta rötar yapması gerekecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 182. bölümü gelecek hafta yok… Aynı şekilde Kuruluş Osman dizisinin de 45. bölümü yine bir hafta gecikmeli olarak izleyici karşısına çıkacak. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin de 83. yeni bölümünü yine gelecek hafta ekranda izleyemeyeceksiniz.

atv’de maç günleri bir başka dikkat çeken detay daha var. Futbol maçları yüksek izleyici sayısına ulaşıyor olsa bile, bazı zamanlar dizilerin elde ettiği güçlü reytingleri alamıyor. Son yıllarda atv dizilerinin çok güçlü olması da bundan önemli bir etken…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kuruluş Osman ve Bir Zamanlar Çukurova'dan kötü haber! 1