Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay evlilik teklif etti, Yıldız Çağrı Atiksoy kabul etti, yakında düğün var!

Berk Oktay evlilik teklif etti, Yıldız Çağrı Atiksoy kabul etti, yakında düğün var!

tarafından ker_def

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çifti, yaz aylarından bu yana büyük bir aşkla birbirlerine tutunuyor… Merve Şarapçıoğlu’ndan sıkıntılı geçen bir boşanma sürecinin ardından Berk Oktay, eski rol arkadaşı Yıldız Çağrı Atiksoy ile yakınlaşmış ve ikilinin yüksek enerjisi de büyük bir aşkı ortaya çıkartmıştı.

İki ünlü isim gelinen bu noktada hayatlarının en büyük kararlarından birisini aldı. Berk Oktay, sevgilisine “Beraber yaşlanalım mı?” diye sordu. Yıldız Çağrı Atiksoy ise “Evet” yanıtını vererek, evlilik teklifini kabul etti.

İki ünlü isim de bu durumu instagram hesapları üzerinden hayranlarına duyurdu. Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un hayranları da bu gelişmeye çok sevindiklerini belirten yorumlarla, sosyal medyadan çifte mutluluklar diledi.

Berk Oktay, romantikliğini bir kez daha sergiledi ve mesajında, “Beraber yaşlanalım mı dedim, evet dedi” diyerek evleneceklerini duyurmuş oldu.

Berk Oktay evlilik teklif etti, Yıldız Çağrı Atiksoy kabul etti, yakında düğün var! 8

Yıldız Çağrı Atiksoy da yine instagram hesabından “Gel de evet deme” diyerek teklifi kabul ettiğini herkese duyurdu.  Çift bu kararları ile birlikte hayranlarını da çok mutlu etti.

Berk Oktay evlilik teklif etti, Yıldız Çağrı Atiksoy kabul etti, yakında düğün var! 9