Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali mi yapacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali mi yapacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili farklı haberler, iddialar gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz ay içinde atv tarafından dizinin çekimlerine sağlık önlemleri alınarak başlandığına yönelik paylaşımlar yapılmış,set ortamı gösterilmişti. Birçok önlemin de alındığı biliniyor. Ancak çekimler hala sürüyor mu, yoksa set durdu mu bu konuda bir bilgi paylaşılmadı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları ise 14 Nisan Salı akşamı dizinin 163. yeni bölümünü izlemenin ayrıcalığını yaşadı. TRT 1 ekranları dışında atv’de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kanal D’de Arka Sokaklar dışında özel kanallarda başka yeni bölümü yayınlanan dizi kalmadı.

EDHO hakkında ise stokların bitmek üzere olduğuna yönelik bilgiler var. Gazeteci Birsen Altuntaş, dizinin elde 2 stok bölümünün kaldığı yönünde kulis bilgisini paylaştı.

5. sezonuyla yoluna devam eden EDHO’nun sezon finali yapması noktasında bir karar yok, ancak net bir planlama da olmadığını her şeyin ortada olduğunu belirtelim.