Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finaline giderken 2 ayrılık ihtimali şoke etti!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finaline giderken 2 ayrılık ihtimali şoke etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin en önemli artısı hikayesinin gücü, istikrarı ve oyunculuk performanslarının da izleyicilerini tatmin etmesi. Tüm kişiler kategorisinde salı akşamları Masumlar Apartmanı’ndan birinciliği alabilen tek dizi olan EDHO, yeni bölümüyle yine hayranlarını mest edecek.

6. sezonun finaline doğru yaklaşılırken dizide ayrılıklar yaşanabilir… Geçtiğimiz hafta Savaş Özdemir’in canlandırdığı Tipi karakterinin ölümü izleyicileri derinden sarsmıştı. Bu sezon 4. önemli karakterin diziden ayrıldığına şahit oldu. Sabina Toziya, sağlık nedenleri ile veda etmişti. Ardından Avukat Ebru karakterinde Dilşad Şimşek gitti. Sonrasında ise Ceylan olarak izlediğimiz Sanem Çelik hikayeye veda etti. En son da Tipi’nin gidişi hayranları çok üzdü. Şimdi ise gidecekler listesine Hızır Ali ve Didem de mi katılacak?

Yalçın Hafızoğlu’nun canlandırdığı Hızır Ali ile Didem karakterini canlandıran Gizem Arıkan iyi bir dizi çifti oldu. İki karakterin evlendiği gün ise düşmanlar canlarına kıymak niyetinde… Hem Didem hem de Hızır Ali vurulacak. Peki iki oyuncu da diziye veda mı edecek?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yakında 6. sezon finali yayınlanacak ve izleyiciler hikayeye bir süreliğine ara vermek durumunda kalacak. Ancak Hızır Ali karakterinin yeni sezonda da olmasını isteyen milyonlar var. Dizinin 195. bölüm fragmanı yayınlandı ve görüntüler izleyicileri şaşkına çevirdi.

Bomba gibi bir bölümün geldiği kesin. Ancak senaristlerden Hızır Ali’nin ölmemesini isteyen EDHO hayranları, Hızır Çakırbeyli’nın bu saldırı sonrasında neler yapabileceğine yönelik de birçok tahmin sıralıyor…

Ancak bilinen gerçek şu, EDHO 18 Mayıs Salı akşamı izleyicilerini mest etmeye geliyor.