Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, TRT karşısındaki tek dizi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, TRT karşısındaki tek dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs salgını sonrasında özel kanallardaki diziler kısa sürede stokları bitirip ekrandan çekildi… TRT’nin bazı dizileri ise yollarına devam edebiliyor. Tutunamayanlar, Ev Yapımı, Kalk Gidelim bu süreçte yola devam eden yapımlar olarak göze çarpıyor. Payitaht Abdülhamid geçen haftaya kadar ekrandaydı ama bir süre yayında olmayacak.Belki evden çekilebilecek bir planlama yapılır ise ekrana dönebilir.

Tüm bu yapımların karşısında özel kanallarda devam edebilen tek dizinin atv’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz olduğu görülüyor. Dizi 163. bölümüyle birlikte 14 Nisan salı akşamı ekrandaki yerini alacak.

Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Burak Sergen gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın çekimlerinin yapıldığı ise Mart ayı içinde atv tarafından duyurulmuştu.

Sette sağlık noktasında birçok önlem alınmış, tüm dizi çalışanları özel kıyafetler giymiş ve çekimlerden önce de tüm araçlar ve mekanların dezenfekte edildiği duyurulmuştu. İşte bu şartlarda çalışılan EDHO’nun bu hafta yayınlanacak olan tek özel kanal dizisi olduğunu belirtelim.

TRT’de ise bu hafta Tutunamayanlar, Ev Yapımı ve Kalk Gidelim dizilerinin yeni bölümleri yayınlanacak.