Ana sayfa Dizi Haberleri Merve Boluğur sonunda diziyle ekrana dönüş yaptı!

Merve Boluğur sonunda diziyle ekrana dönüş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin koronavirüs salgını nedeniyle yayınlarında eski dizilerine de yer vermeye başlaması, en çok da Merve Boluğur hayranlarını sevindirdi. Uzun süredir ekranda görünmeyen Boluğur, Kuzey Güney dizisinin Çarşamba akşamları Kanal D ekranında yer alması ile yeniden takipçileriyle buluşmuş oldu.

2 sezon süren Kuzey Güney dizisinde Zeynep karakterine hayat veren ünlü oyuncu Merve Boluğur, şimdiki halinden çok farklı. Saçlarıyla dikkat çeken oyuncu, instagram hesabından diziyle ilgili yaptığı paylaşımda “Saçlar lens” notunu düştü.

Merve Boluğur sonunda diziyle ekrana dönüş yaptı! 7

Boluğur, 2006 yılında Acemi Cadı dizisinde yer alarak başladığı kariyerinde, 2010 yılında yayınlanan Küçük Sırlar dizisindeki Ayşegül karakteri ile büyük çıkış yapmış.

Ardından ise 2011-2013 yılları arasında Kuzey Güney ve ardından da 2013-2014 yıllarında Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Nurbanu Sultan karakterleri ile kariyerinin zirvesine çıktı. Oyuncunun son dizisi 2017’deki İçimdeki Fırtına oldu ve sonrasında da herhangi bir yapımda yer almadı.