Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beyazıt Öztürk, koronavirüs günlerinde evlenmediğine üzgün mü?

Beyazıt Öztürk, koronavirüs günlerinde evlenmediğine üzgün mü?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında artık Cuma akşamları Beyaz Show programının kolaj bölümleri yayınlanıyor. Birçok izleyici için güzel bir sürpriz olan bu gelişme Beyazıt Öztürk adına da çok anlamlı.

Beyaz Show’u daha önce kendini çok eleştirdiği için izlemediğini söyleyen Beyazıt Öztürk, “Yaptığım hatalara da çok takılınca canlı yayındaki doğallığım kayboluyordu” diyerek bu durumu açıkladı. Beyaz Show’u 2 yıldır yapmayan Öztürk, koronavirüs salgını nedeniyle 25 gündür evinde tek başına olduğunu Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına anlattı.

Sunucuların “Şu günlerde ah keşke evlenseydim de yanımda biri olsaydı dedin mi hiç?” sorusuna ise ünlü şovmen, “Demedim ama diyebilirim” yanıtını vererek yine ortada konuştu.

Bildiğimiz Beyaz Show’u değil ama farklı bir şeyler yapmak istediğini belirten Öztürk, hazırlıklar da yaptığını ifade etti.

Beyaz hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz yıl youtube kanalı açmış ve bir süre de video ekleyerek youtuberlık yapmıştı. 500 bine yakın aboneye ulaşan Öztürk, bu çabalarını bir süre sürdürmesine rağmen, beklediği ilgiyi göremeyince videolar çekmeyi ise azaltmıştı.