Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanmadı! İzleyici çıldırdı ve şok bir teklif geldi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanmadı! İzleyici çıldırdı ve şok bir teklif geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin hayranlarının uzun süredir büyük bir merakla beklediği Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yapılan tüm tanıtımlara rağmen yayınlanmadı. Bunun üzerine izleyici önce şok geçirdi sonra da çıldırdı. Kanal tarafından açıklama yapılmaması üzerine izleyici kendisini kandırılmış hissetti. İzleyiciler Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ATV’yi terk etmesi için sosyal medyada kampanya başlattı.

Rakiplerine göre yeni sezona daha geç başlayan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin tanıtımı birkaç hafta önce başlamıştı. Böylece hayranları da nihayet dizilerine kavuşacakları için çok mutlu olmuşlardı.

Buna göre Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 200. bölümü 26 Ekim Salı akşamı yayınlanacaktı. Hatta dizi yeni sezonda 12 yeni oyuncuyu kadrosuna katmıştı. İzleyici büyük bir heyecanla saat 20:00’de ekran karşısına geçti. Ancak ATV ekranında Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yerine Baba Parası isimli dizi vardı.

Dizinin hayranları durumu anlayamadı. Kanaldan bir açıklama yoktu. Dizinin ve kanalın sosyal medya hesapları yoruma kapatılmıştı. Hatta diziyle ilgili tanıtım da yayından kaldırılmıştı. Bir süre sonra ilk açıklama gazeteci Birsen Altuntaş’tan geldi. Altuntaş hesabından yaptığı paylaşımda ATV’nin yapım şirketine verdiği sözü tutmadığı, şirketin de resti çektiğini yazdı. Tüm bunun sonucunda dizi yayınlanamadı.

En büyük hayal kırıklığını ise izleyici yaşadı. Haftalardır yeni sezonu dört gözle bekleyen izleyici dizilerini ekranda göremeyince önce çok şaşırdı sonra çok sinirlendi. İzleyiciler kendilerini kandırılmış hissettiklerini söyledi ve #edhoatvyiterket etiketiyle tepkilerini sosyal medyada dile getirdi.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicisi bekledikleri saatte dizilerini ekranda göremeyince tepkilerini aşağıdaki paylaşımlarla dile getirdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanmadı! İzleyici çıldırdı ve şok bir teklif geldi! 12

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanmadı! İzleyici çıldırdı ve şok bir teklif geldi! 13

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanmadı! İzleyici çıldırdı ve şok bir teklif geldi! 14

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanmadı! İzleyici çıldırdı ve şok bir teklif geldi! 15