Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni karakterlerle bomba gibi dönecek!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni karakterlerle bomba gibi dönecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda diziler arası müthiş bir rekabet var. TRT1’in dizilerinin büyük başarısı, Kırmızı Oda’nın tv8’de parlayışı ile birlikte farklı yapımların reytinglerde öne çıkabildiği bir sezon izliyoruz. Ancak 5 sezon boyunca izleyicisini peşinden sürükleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gerçeği de var.

atv’nin dizisi için büyük hazırlık yapıldı.6. sezon bomba gibi başlayacak. 6 Ekim Salı akşamı TRT1’deki Masumlar Apartmanı ile EDHO arasında muazzam bir yarışa tanıklık edeceğiz. Masumlar Apartmanı şimdilik önde görünüyor. Ancak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın gücü de ortada. Salı akşamlarının iki önemli dizisinin ilk karşılaşmasında reytinglerde kim önde çıkacak merakla bekleniyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine önemli isimler katıldı. Yeni karakterler ile birlikte dizinin çok daha etkili sahnelerle dönecek olması da hayranlarını heyecanlandırıyor.

Oktay Kaynarca’nın başrollerinde yer aldığı diziye üst üste isimler katıldı. En son da Rıfkı rolü için Gökhan Akteke’nin dizide yer almaya başladığı ortaya çıktı. Diziye katılan diğer isimler ise şöyle: Pelin Akil, Engin Benli, Ünal Silver, Hakan Atalay, Adnan Biricik, Erol Babaoğlu ve Gizem Arıkan.

Onur Tan’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin ekibi de yeni sezon için büyük bir heyecan içinde. Özellikle yeni karakterlerle birlikte atv’nin iddialı dizisi 6. sezonda da izleyicilerine heyecanı yüksek, aksiyon dolu bölümler izletecek.