Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a büyük değişim getiren yeni karar!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a büyük değişim getiren yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezon öncesi yoğun bir hazırlık yapılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, atv ekranında yedinci sezonuna çıkacak… Dizinin çekimleri yakında başlayacak ve yepyeni bir ekip ile herkesi şaşırtacak. Dizide oyuncu kadrosu için büyük bir değişim kararı alındı. Hüseyin Avni Danyal’ın son kez 200. bölümde yer alacağı dizide Cemal Hünal da konuk oyuncu olacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin senaristleri yedinci sezon için çok etkili bir hikaye yazdı. Bu hikayede yer alacak yeni karakterler için de ünlü isimlerle anlaşıldı… Dizideki bu değişim kararı 200. yeni bölümden itibaren hemen kendini belli edecek.

Altı sezon boyunca büyük bir hikaye ortaya koyan, istikrarı ve kadroda yer alan isimlerin başarılı oyunculukları ile en iyi yapımlar arasına yazılan atv dizisi, büyük bir değişim ile geliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a büyük değişim getiren yeni karar! 8

Yeni sezonun Ekim sonunda başlaması bekleniyor… Dizinin yeni sezonunda Uğur Yücel ve Levent Ülgen’in ekibe katılması çok önemli bir gelişme oldu. Ağa Dayı karakterinde Uğur Yücel’i izleyeceksiniz. Efrayim karakterinde ise Levent Ülgen yer alacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a büyük değişim getiren yeni karar! 9

Ancak dizide yer alan isimler bununla sınırlı değil. Birçok önemli oyuncu yapıma katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş setten son bilgileri paylaştı.

Nurseli İdiz, Eren Vurdem, Burcu Binici, Ragıp Savaş, Osman Soykut, Yosi Mizrahi, Serdar Deniz, Tardu Flordun ve Hazım Körmükçü ekibe dahil olan diğer isimler oldu.

Yedinci sezona çok etkili bir kadro ile girecek olan dizi, salı rekabetinde yine zirveye oynayacak… Dizinin daha çok erkek izleyici kitlesine hitap ettiğini biliyoruz. Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey ise daha çok kadın izleyicileri kendisine çekiyor. Bu durumda atv dizisinin diğer iki yapımın arasında sıyrılarak birincilikler elde etmesi şaşırtıcı olmayacaktır.