Ana sayfa Sosyal Medya Nurseli İdiz uzun bir aradan sonra yeni dizisini buldu!

Nurseli İdiz uzun bir aradan sonra yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyunu Nurseli İdiz, bir dönem dizilerde sıklıkla rol alıyordu. Ancak 5 yıldır ekranda nadiren görmek fırsatı elde ettik. TRT1 ekranlarında yayınlanan Tövbeler Olsun dizisine geçen sezon konuk oyuncu olarak katılan Nurseli İdiz, Hıçkırık ve İstanbullu Gelin dizilerinde de kısa süre göründü.

2015-2016 sezonunda yayınlanan İlişki Durumu Karışık dizisinden bu yana uzun süreli bir yapımda yer almayan Nurseli İdiz’e yeni fırsat atv dizisinden geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonunda Nurseli İdiz’i de izleme fırsatı elde edeceksiniz.

Bugüne kadar birçok sinema filminde yer alan, tiyatro oyunları ile de sahnede güçlü performanslar sergileyen oyuncu, atv dizisinin yedinci sezonunda Madam Anna karakteri ile yerini alacak.

Nurseli İdiz’in yanı sıra Levent Ülgen ve Uğur Yücel gibi usta isimlerin de kadroya katılması yeni sezonun çok renkli geçeceğini gösteriyor.

Tardu Flordun, Ragıp Savaş, Burcu Binici, Hazım Körmükçü, Yosi Mizrahi, Uğur Yücel, Serdar Deniz, Levent Ülgen, Servet Pandur, Eren Vurdem, Alara Turan ve Nurseli İdiz ile birlikte Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz yeni sezonda tam 12 oyuncuyu kadrosuna katmış oldu.