Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da bir ayrılık kesin, diğeri bekleniyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da bir ayrılık kesin, diğeri bekleniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranının sevilen dizilerinden olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni sezonda yine milyonlarca hayranını ekran başına çekecek. Dizinin senaryosu için bir süredir çalışmalar devam ediyordu. Yeni dönemde yepyeni gelişmelerin yer aldığı bir hikaye izleyicileri karşılayacak.

Her sezon olduğu gibi dizi çok etkileyici başlangıçlar yapıyor ve sezon sonuna kadar da bunu sürdürmeyi başarıyor. Bir istikrar abidesi olarak bilinen atv dizisinde yeni karakterlerin de hikayede yer alması bekleniyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi atv’nin tanıtım çekimlerinde yer aldı. Dizinin dört başrol oyuncusu da sezon öncesi bir araya geldi. Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer ve Yalçın Hafızoğlu’nun yer aldığı tanıtım çekimlerinde tüm oyuncular bir hayli keyifliydi.

Yeni sezonun heyecanını yaşadıklarını belirten Oktay Kaynarca, değişen hikaye için kendisinin de çok merak ettiğini ve çok heyecanlı olduğunu söylemişti. Dizideki yeni dönemin şifreleri de merakla bekleniyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bir ayrılık kesin, diğeri bekleniyor! 9

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde önemli bir ayrılık da yaşandı. Dizide Tufan karakterini canlandıran Hüseyin Avni Danyal, yeni sezonda ekipte yer almayacak. Oyuncu geçtiğimiz ay yaptığı anlaşma sonrasında Yargı isimli yeni dizinin kadrosuna katıldı.

Ayrıca Ozan Akbaba konusu da izleyicileri rahatsız eden bir başka durum. Oyuncunun diziden ayrılmak istediği gelen bilgiler arasında.

Ozan Akbaba’nın yedinci sezonun ilk bölümlerinde yer alması ve sonrasında da ekibe veda etmesinin beklendiği iddiaları var. Akbaba, tanıtım çekiminde dört başrolden birisi olarak yerini aldı. Ancak dizideki ömrünün uzun olmadığı belirtiliyor. Ozan Akbaba konusu EDHO için şimdilik netleşmeyen ama ayrılık ihtimalinin yüksek olduğu bir durum.