Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinin önemli bir karakteri hikayeden ayrılırken, izleyici gözyaşı döktü!

Yargı dizisinin önemli bir karakteri hikayeden ayrılırken, izleyici gözyaşı döktü!

tarafından ker_def

Yargı dizisinde gözyaşı döktüren Hüseyin Avni Danyal, yeni dizi için çoktan hazırlıklara başladı! Kanal D ekranında Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisi, başarılı performansıyla göz doldurmaya devam ediyor. Pazar akşamı yayınlanan 79. bölümde Metin Kaya karakterinin ayrılığı sonrası hikayedeki duygusal anlar izleyicilerle buluştu.

Tabii ki birçok dizi hayranı Metin karakterinin ölümünden duyduğu üzüntüyü sosyal medya mesajlarına yansıtırken, Yargı dizisi de yine çok iyi reytingler alarak başarılı bir bölümü daha geride bıraktı.

Metin Kaya karakterini canlandıran Hüseyin Avni Danyal projeden ayrılırken, hemen yeni bir dizi için anlaşma yapması da şaşırtıcıydı.

Yargı dizisinin önemli bir karakteri hikayeden ayrılırken, izleyici gözyaşı döktü! 7

Usta oyuncu, 2024 yılında Kanal D’nin yeni sürpriz dizilerinden birisi olan Taş Kağıt Makas ile anlaşma sağladı. Ekin Koç ve Serra Arıtürk’ün başrollerinde yer aldığı yeni dizi için çalışmalar başladı.

Hüseyin Avni Danyal, Yargı dizisinde izleyicileri bir hayli duygulandırdı belki ama çok kısa bir süre içinde de bambaşka bir karakter ile yeniden izleyiciler ile Kanal D ekranında buluşacak.

Peki Yargı dizisi 79. bölümünde hangi olaylar yaşandı?

Her pazar akşamı ekrana gelen dizi Yargı, yayınlanan son bölümü ile yine çok izlendi. 79’uncu bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen dizi reytinglerde de günün en çok izlenen yapımı olmayı başardı.

Yargı’nın yayınlanan yeni bölümü yine yüreklere dokundu. Metin Amir’in şehit olmasından sonra yaşanan olayların ekrana geldiği bölüm izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Yargı yeni bölümleri ile Pazar akşamları Kanal D’de ekrana gelmeye devam edecek.