Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisindeki rolü biten Hüseyin Avni Danyal, şimdi de aynı ekrana farklı bir karakter ile dönüyor!

Yargı dizisindeki rolü biten Hüseyin Avni Danyal, şimdi de aynı ekrana farklı bir karakter ile dönüyor!

tarafından ker_def

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Kanal D’nin yakında ekrana gelecek yeni dizisi Taş Kağıt Makas’ın çekimleri başladı.

Oyuncu kadrosuyla daha şimdiden çok konuşulan dizide, yine aynı kanalda ekrana gelen Yargı’nın Metin Amir’i Hüseyin Avni Danyal’ın da “Kadri” karakteriyle rol alacağı ortaya çıktı. Usta oyuncu bugüne kadar birçok farklı rol ile ekranlarda yer aldı ve yeteneklerini sergiledi.

Yargı dizisinde de Metin karakteri ile izleyicilerin sevgisini kazanan Hüseyin Avni Danyal’ın canlandırdığı Metin karakteri, geçtiğimiz hafta duygusal bir veda ile uğurlanmıştı.

Yargı dizisindeki başarısının ardından usta oyuncunun yeniden Kanal D ekranına bu sefer çok farklı bir proje ile dönecek olması dikkatleri çekti. Oyuncunun dizinin hikayesinde nasıl bir karakteri canlandıracağı da şimdiden izleyicilerin merakını süslüyor.

Ekin Koç’un hipertimezi hastalığına (hipertimezi: sıradışı hafıza yeteneği) sahip olan Umut karakterine hayat vereceği dizide; Serra Arıtürk ‘Alev’, Ozan Güven ‘Harun’, Burak Yörük ise ‘Fecir’ karakteri ile ekrana gelecek.

Alev’in (Serra Arıtürk) büyük kararlılığı, Harun’un (Ozan Güven) parlak zekasının yanında içerisinde bulunduğu derin yapı ve iflah olmaz bir sosyopat olan Fecir’in (Burak Yörük) güç savaşları arasında geçen hikayenin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan otururken, senaryosunu ise Uğraş Güneş kaleme alıyor.

Hatırlamak ile unutmak arasındaki dengeyi adaletin terazisinde tartan Taş Kağıt Makas‘ın oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven ve Burak Yörük’ün yanı sıra; Hande Ataizi, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi birbirinden güçlü ve renkli isimler yer alıyor.

Taş Kağıt Makas yakında Kanal D’de ekrana gelecek.