Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da değişim sert gerçekleşti!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da değişim sert gerçekleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki değişimin ayak sesleri Ocak başında gelmişti. Yavaş yavaş hikayenin farklılaşmaya başladığı, yeni karakterlerin katıldığı ve ayrılıkların da üst üste yaşandığı dizide önemli gelişmeler var.

Yunus Emre Yıldırımer’in canlandırdığı Alparslan Çakırbeyli karakterinin geçen bölümde vurulması sonrasında yaşanacaklar, yeni olayların da gelişmesine sebep olacak. Amerika’nın paralı askerleri diziye geliyor. Güncel konularla bağlantılı yeni karakterlere Bahtiyar Engin ve Caner Kurtaran’ın hayat vereceği de ortaya çıkmıştı. Ayrıca diziye yeni bir isim olarak Mazhar Alican Uğur’un da katılacağı belirtilmişti.

3 oyuncunun canlandıracağı 3 yeni karakter ile birlikte hikaye farklı bir noktaya doğru savrulacak. Çakırbeyliler artık karşılarında bambaşka bir organizasyon bulacak. Değişimin sert olacağı ise 183. bölümde kendini gösterecek.EDHO’nn yeni bölümünden fragman yayınlandı.

Ozan Akbaba’nın hayat verdiği İlyas Çakırbeyli, ortalığı adeta ateşe veriyor. Alparslan’ı vuran ve vurduranların peşine düşen Hızır da artık daha acımasız bir görüntü çiziyor. Alparslan karakterinin diziden ayrılacağına yönelik ise bir işaret yok. Yunus Emre Yıldırımer’in rolüne devam edeceği artık kesin gibi…

İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 23 Şubat Salı akşamı yayınlanacak olan 183.bölümden ilk fragman: