Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisi kapıda beklerken, Sen Çal Kapımı’ndaki son gelişme kötü oldu!

Savaşçı dizisi kapıda beklerken, Sen Çal Kapımı’ndaki son gelişme kötü oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Fox TV, kara kara hangi dizisini yayından kaldıracağını düşünüyor. Çünkü Eskişehir’de soğuk bir havada Savaşçı dizisi ekibi yoğun bir tempoda 5.sezon çekimlerine devam ediyor. Tamer Karadağlı, Erkan Meriç, Anıl İlter, Serenay Aktaş ve Ekin Mert Daymaz’ın kadroya katılması ile daha güçlü bir kadro oluşturuldu.

Belki Berk Oktay gibi başrol oyuncusu yok ama, Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli’nin rollerine devam etmesi önemli bir artı. Savaşçı dizisi için 1 aydan uzun süredir çekimler sürüyor. Fragmanlar yayınlandı yani her şey hazır. Ancak Fox TV’yi kara kara düşündüren nokta burada başlıyor. Çünkü 7 günün 7’sinde de izlenen diziler ver. Bu yapımlar arasında bir ara düşüş yaşayan Kefaret ve Son Yaz, yeniden yükseldi ve iyi gidiyorlar.

Düşüşü süren tek dizi konumunda ise Sen Çal Kapımı kaldı… Totalde 4’ün altına sarkan reytingler dizi adına hiç olumlu bir tablo olmadı. 32. bölüm totalde günü ancak 12. sırada tamamladı ki, Fox TV için pek de uzun süre katlanılabilecek bir durum değil. 33. yeni bölümün reytingleri bu noktada önemli olacaktır.

AB ve ABC1’de 4’lü oranlarda bulunan ve ilk 10 program arasında da sıklıkla yer alan Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolündeki Sen Çal Kapımı’nın yayından kaldırılması çok da akıllıca bir hamle olmayabilir.

Savaşçı dizisi kapıda beklerken, Sen Çal Kapımı'ndaki son gelişme kötü oldu! 4

Hem sosyal medyada en etkili dizinin hayranlarını karşısına almak var hem de 4’lü oranlarda ve kemik izleyicisi olan bir diziyi bitirip, sonrasında Savaşçı ile daha düşük gelebilecek reyting riski bulunuyor. Şayet Sen Çal Kapımı, güçlü bir duruş sergilemese Fox TV hemen yayından alabilir.

Ancak sorun şu ki, Savaşçı’nın Sen Çal Kapımı’dan daha iyi reytingler getireceğinin bir garantisi yok. İşte bu nedenle de Savaşçı dizisinin yayını için şimdilik bir girişim görmüyoruz.

Fox TV, şu anda performansı çok düşmediği sürece bir dizisini kaldırmaya kalkar ise bir sonraki adımda bundan daha kötü bir pozisyonda kalmak gibi bir tehlike içinde. Savaşçı çok iyi reytingler de alabilir ama bunun bir garantisi olmadığı için Fox TV, şu anda beklemeyi ve sonuçları görmeyi tercih ediyor.