Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan bir başka atv dizisine büyük transfer!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan bir başka atv dizisine büyük transfer!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1972 Ankara doğumlu olan Erkan Bektaş, uzun yıllardır hem dizilerde hem sinema filmlerinde hem de tiyatro sahnesinde birçok rolde yer alan tecrübeli bir isim..

Erkan Bektaş, bugüne kadar birçok rolü başarıyla canlandırdı. Oyuncu, özellikle de unutulmaz dizilerde rol alarak dikkatleri üzerine çekti. Ihlamurlar Altında dizisindeki Salih karakterinin yanı sıra, Aşk ve Ceza dizisindeki Yavuz karakteri akıllarda kalıcı olmuştu.

Umutsuz Ev Kadınları dizisinden Gülperi’deki Eyüp karakterine kadar birçok rolde izlediğimiz Erkan Bektaş, 2016-2018 yıllarında ise efsane dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da izleyicilerin karşısına Ateş karakteri ile çıktı.

En son yine atv ekranında yayınlanan Akıncı isimli dizide Kemal karakterine hayat veren Erkan Bektaş, bir başka atv dizisi Bir Zamanlar Çukurova’ya transfer oldu… Oyuncu, dizinin dördüncü sezonunda önemli bir karaktere imza atacak. İbrahim Çelikkol ile birlikte yeni rolüne hazırlanan Erkan Bektaş, etkileyici kariyeri ile dizi hayranlarının çok yakından tanıdığı bir isim.