Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan gidenler olduğu gibi yeni gelenler de var!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan gidenler olduğu gibi yeni gelenler de var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranında 6. sezonu da başarıyla sürdürmekte olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde önemli gelişmeler var. Dizide bu yıl üst üste ayrılıklar yaşandı… Sabina Toziya’nın sağlık sorunları nedeniyle mecburi ayrılığının ardından, Dilşad Şimşek ile Sanem Çelik de hikayeye veda eden isimler arasında yer almıştı.

Dizinin yardımcı oyuncu kategorisindeki isimlerinden de ayrılanlar sıklıkla oluyor. Ayrıca hikayeye yeni isimler de katılarak bir yenilenme süreci de devam ediyor. 6 sezondur yaşanan ayrılıklar ve yeni gelen isimlerle diri bir şekilde ve istikrarlı olarak yoluna devam eden EDHO’da izleyiciler yeni bir karakterle daha tanışacak.

tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre diziye Volkan karakteri geliyor. Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer’in başrolünde yer aldığı dizinin yeni ünlüsü Erdinç Gülener oldu…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan gidenler olduğu gibi yeni gelenler de var! 7

2013 yılında yayınlanan Ben Onu Çok Sevdim isimli dizideki Hasan karakteri ile dizi setlerine adım adan Erdinç Gülener ardından Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Müfettiş Richard Kane rolü ile dikkatleri çekmişti.

Kertenkele, Bir deli sevda gibi dizilerde yer alan oyuncu, bu sezon Kırmızı Oda’da ise Erhan olarak izleyicinin karşısına çıkmıştı. 10 Bin Adım isimli Gain dizisinde ise oyuncu Levent karakterini canlandırdı.