Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Hızır’ı Oktay Kaynarca, Sabina Toziya’nın son durumunu anlattı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Hızır’ı Oktay Kaynarca, Sabina Toziya’nın son durumunu anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle salı akşamları buluşmaya devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli karakterini Oktay Kaynarca canlandırıyor. Fenemon olan Süleyman Çakır karakterinden sonra Hızır Çakırbeyli’yi de yine fenomenleştiren oyuncu, başarılı performansıyla da hayranlarından büyük takdir görüyor.

Oktay Kaynarca, sokakta kameralara yakalandı ve her zamanki gibi de sorulara yanıt vermekten kaçınmadı. Usta oyuncu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin çok iyi gittiğini hiçbir sorun yaşamadıklarını anlattı.

Oyuncu, 2021 yılının başlarında beyin ameliyatı geçiren ve sağlık durumu ciddiyetini koruyan Sabina Toziya hakkında son bilgilerden de bahsetti. Kaynarca, muhabirlerin sorusu üzerine Toziya hakkında şu sözleri söyledi.

“Gelen haberler fena değil. Biraz yavaş yavaş kendine geldiği doğrultusunda. İnşallah sağlığına kavuşacak. Artık aktörlük hayatına devam edecek inşallah.”

Oktay Kaynarca, ayrıca zayıflamasıyla da dikkat çekti. Muhabirler ünlü oyuncudaki bu değişimi hemen fark ederek sordu. Duruma gülümseyen oyuncu, “Fark ettin mi, uğraşıyorum biraz” diye konuştu.