Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eslem Akar’dan özel hayatıyla ilgili aşk itirafı!

Eslem Akar’dan özel hayatıyla ilgili aşk itirafı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eslem Akar, Babam Çok Değişti isimli Kanal D dizisinde Yağmur karakteri ile yoluna devame diyor. Aynı zamanda Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde de eğitimine devam eden oyuncu, mimarlığı da çok sevdiğini söyledi.

Milliyet gazetesinin sorularını yanıtlayan oyuncu, ailesinin akademik başarıya çok önem verdiğini vurguladı ve tüm çocukluğunun da bunun üzerine kurulduğunu ifade etti. Akar, “Ben de
mimarlığı seçtim. Okuduğum bölümü çok seviyorum ve bu işi de yapmak istiyorum” diye konuştu.

Oyunculuğun tamamen şans eseri geliştiğine değinen 22 yaşındaki Eslem Akar, güzelliğin de sektörde bir avantaj olduğunu ama bunu kötü bir durum olarak değerlendirdiğini ifade etti. Güzelliğin fiziksel olarak kendisine bir şey ifade etmediğini de anlatan oyuncu, insanın ruhunun da güzel olması gerektiğine vurgu yaptı.

Aşk konusunda da itirafta bulunan oyuncu, aşık olduğunu belirtti. Eslem Akar, “Aşk bence bir kez yaşanılan bir şey, en azından ben buna inanıyorum. Aşık oldum, evet. Benim için önemli olan saygı, güven ve sadakattir. Aşk dediğim gibi benim için bir kez yaşanabilecek ve insanı kör eden bir şey” dedi.