Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde ekibin moralini yükselten büyük adım!

Menajerimi Ara dizisinde ekibin moralini yükselten büyük adım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında 2020-2021 sezonunun en farklı yapımlarından birisi olarak ortaya çıkan Menajerimi Ara dizisinin şimdiye kadar reytinglerinin bir yukarı bir aşağı şekilde seyrettiğine tanıklık ediyoruz. Dizi ilk başladığı dönemde çok ilgi çekti belki ama sonrasında bu ilgi bir hayli düştü.

Tuba Büyüküstün’ün konuk olduğu bölüm ile yayın hayatına başlayan ve iyi reytingler alan diziye her hafta güçlü isimler konuk oldu. İlk başlarda ilgi çeken menajerler ve oyuncuların dünyasını anlatan yapım hafta içi zorlanınca Pazar akşamlarına alındı. Yeni gününde daha iyi sonuçlar alarak durumu toparlayan Menajerimi Ara sonrasında ise eski reytinglerini aratır şekilde 4’lü oranlarda sıkışıp kaldı.

Dizinin geçtiğimiz Pazar günü yayınlanan 20. bölümünün AB grubunda en çok izlenen dizi olması ise iyi bir işaretti. AB kategorisinde büyük destek bulan Menajerimi Ara’nın 21. bölümü öncesinde de ekip reytinglerin yukarı yönlü olarak düzeleceği konusunda umut dolu…

Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın 21.bölümünden ikinci fragman da yayınlandı.

Kıraç’ın Dicle’nin kızı olduğu gerçeğini açıklamasının ardından, Serkan ile Feris arasında başlayan aşk ile de ısınan Menajerimi Ara, yeni bölümde de güçlü bir hikaye ile geliyor.

Dizinin yeni bölümünün konuk oyuncuları ise Tamer Levent ile Cenk Tunalı katılacak.

Dizide ayrıca Barış karakterinin başına bir dert gelecek. Güya çekimlerde olan Barış, silahla vurulacak ama silahtan çıkan mermi ile bir anda kan akacak ve Barış yaralanacak. Dizi setlerinde yaşanabilecek bir kazanın da mizansenini izleyeceksiniz.

Yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detayları aşığıdaki videoda bulabilirsiniz.