Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik ayrılığın ardından paylaştı! İşte Camdaki Kız’ın setinde, dizide mümkün olmayan o özel an!

Burcu Biricik ayrılığın ardından paylaştı! İşte Camdaki Kız’ın setinde, dizide mümkün olmayan o özel an!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Camdaki Kız dizisi, Kanal D’nin reytingleriyle yüzünü güldüren bir yapımı. Dizi, 2. sezonuyla da çok izleniyor ve Perşembe akşamları zirvede kalarak rakiplerine de pek göz açtırmıyor.

Hikayenin gerçek ve farklı olmasının yanı sıra, oyunculuklar da ayrıca çok beğeniliyor. Her biri birbirinden başarılı, son derece özel olarak seçilmiş bir oyuncu kadrosu ile ekrana geliyor Camdaki Kız dizisi. OGM Pictures imzalı dizide, giderek Nalan ve Hayri’nin hikayesine odaklanıldı bu sezon.

Burcu Biricik’in hayat verdiği Nalan’ın dram dolu hikayesinde, bambaşka gelişmeler yaşanıyor! Mutsuz evliliğinde gönlünü şoför Hayri’ye kaptıran Nalan, despot annesinin durumu farketmesiyle terkettiği evine geri döndü! İstemeden gittiği ailenin özel yemeği sonrası, eşi Sedat’tan hamile kalan Cana’nın kaza haberi ile sarsıldı herkes.

Burcu Biricik ayrılığın ardından paylaştı! İşte Camdaki Kız'ın setinde, dizide mümkün olmayan o özel an! 16

Hastaneye giden aile ile Nalan da gitmek durumunda kaldı! Kimsenin beklemediği bir şekilde Sedat’ın oğluna hamile olan Cana, kazadan kurtulamadı ve bebeğiyle birlikte öldü. Camdaki Kız dizisindeki bu gelişme, herkes için büyük şok oldu. Bebeğini kaybetme acısıyla Sedat, Nalan’a sarıldı. Yeni bölümde evliliğini yoluna koymaya çalışan Sedat ile Nalan’ın evliliğinde nasıl gelişmeler olacağını göreceğiz.

Bu arada çiftin hayatlarına büyük bir engel teşkil eden Cana da öldü! Böylelikle Cana’ya başarıyla hayat veren Hande Ataizi de diziden ayrıldı! Kamera önünde Cana ve Nalan, aynı adamla olan iki kadın olarak birbirlerine diş bilediler! Cana’nın yapmadığı kötülük kalmazken, evliliğindeki mutsuzluğun en büyük sebebi de Nalan için Cana oldu.

Burcu Biricik ayrılığın ardından paylaştı! İşte Camdaki Kız'ın setinde, dizide mümkün olmayan o özel an! 17

Fakat kamera arkasında sette iki oyuncu arasında güzel ve samimi bir ilişkinin olduğu, Hande Ataizi’nin ayrılığı sonrasında daha net ortaya konuldu! Burcu Biricik, dizinin son bölümünün yayınlanmasıyla Hande Ataizi’ne, sette çekilen bir pozlarıyla veda etti. Biricik’in bir not düşmediği ancak kendisini öpen Hande Ataizi ile fotoğrafıyla yaptığı gönderme, dizide birbirlerini yeseler de gerçek hayatta yakın olduklarını da ortaya koydu.